2777
2789
عنوان

شوهر میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 96 پست
شما برو خودتو جمع کن تا به زن متاهل درخواست دوستی ندی اگرم دادی سلام خوبی راه ننداز اگه آدم درستی بو ...

@نی_نی_یار_پنج

واقعاً در شأن خودم نمی بینم که با چنین افراد بیماری صحبت کنم.

لطفاً این انگل بیمار اجتماع رو تعلیق کنید و از سایت بندازید بیرون.

اگه از عذاب چیزی در ترس باشی... همین الآنم از ترسش در عذابی#.    کار خوبه خـدا بسازه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برو خودتو جمع کن تا به زن متاهل درخواست دوستی ندی اگرم دادی سلام خوبی راه ننداز اگه آدم درستی بو ...

لطفاً قبلش توجیهش کنید که سایت یک محیط کاملآ سالمه و افراد بیماری مثل این بشر با افرادیکه میان تو سایت تکدّی گری میکنم هیچ فرقی ندارن.!

نی_نی_یار_پپج لطفاً ایشون محو کنید.!

اگه از عذاب چیزی در ترس باشی... همین الآنم از ترسش در عذابی#.    کار خوبه خـدا بسازه.
بشین تا منو بندازن بیرون کرم خاکی میشه دیگه سر از خاک در نیاری؟😂

کرم خاکی امثال تو هستن که شوهر بدبختشون از زبون ناپاکتهیچ جا امنیت ندارن.

خودتو اصلاح کن ..

به خدا قسم افراد مجرد از ترس اینکه گیر انگلایی مثل تو نیستم ، حتی فکر ازدواج هم به سرشون نمیزنه.

حالام برو محو شو که حالم ازت به هم خورد.!

بشین تا منو بندازن بیرون کرم خاکی میشه دیگه سر از خاک در نیاری؟😂

@نی_نی_یار_پنج  

لطفاً به مشکل روانی ایشون رسیدگی کنید.

سپاس.

‍  ‍  لطفا ایشونو تعلیق کنین تا درخواست دوستی به زن متاهل نده و تو زندگی مردم سرک نکشه اوم ...

نیازی به سرک کشیدن در زندگی نکبت تو نیست. 

تو که همه چیز زندگیتو حاشا کردی!.

در ثانی اگه در سایت کسی بخواد سؤالی در پی وی از کسی بپرسه لازمه درخواست بده.

سلام و احوالپرسی قبل از سؤال هم نشانه ی ادب هست، چیزی که متاسفانه امثال تو ندارن!.

به سلامت