2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون خسیسه؟؟؟☹

1557 بازدید | 31 پست

من دیگه کلافه شدم واقعا فقطم خساستش برای منه میریم بیرون پول به چشمش نمیاد رستورانای گرون کافه های گرون مسافرت ولی مثلا بگم ۵۰۰ تومن بده میخوام برم فلان چیزو بخرم شرو میکنه اره من تو این ماه ۱۰۰ میلیون ازم پول رفته فلان شده بهمان شده اینجوری پیش بریم به هیچ جا نمیرسیم بعدم اخمو تخم میکنه و پامیشه میره واقعا ۵۰۰ تومن براش هیچه ها ولی جون به عزرائیل میده بخواد بهم بده اما مامانش بگه فلان چیزو برام بخر نمیزاره یه ثانیه دیر بشه سریع میخره براش واقعا نمیدونم چرا اینجوریه کلافم کرده دیگه

وقتی با هم بیرون بودین بخر تو عمل انجام شده قرارش بده

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همین بود اوایل.. البته خرید داشتم کارتشو میداد، ولی پول به حسابم نمیریخت.مگه اینکه مسافرت باشم.. خلاصه دو سالی طول کشید تا قانعش کردم ماهانه چیزی به حسابم بریزه.. منم از اون خرج نمیکنم بازم کارت خودشو میبرم😂

وقتی با هم بیرون بودین بخر تو عمل انجام شده قرارش بده

ببین مثلا چند روز پیش بیرون بودیم گفتم کفش میخوام به زوره خودش دو جفت کفش مارک خرید گفتم یدونش بسته گفت نه خوشگله بخر ولی بعدش بگم چیزه دیگه ای بخر میگه ۳ تومنی واست کفش خریدم فعلا دیگه بستته در صورتی که من نیازم همون یه جفت بود اصلا یجوریه نمیدونم چجوری بگم

شوهرمنم یه جورایی خسیسه البته برای خودش هم خرجی نمیکنه بیشتردوست داره پس اندازکنه منم باهاش راه میام ...

نه شوهره من برا خودش خسیس نیست اصلا برا خانوادشم خسیس نیست فقط نسبت به من اینجوریه خرجای من به چشمش خیلی زیاد میاد مثلا یه هفته باید رو مخش راه برم تا واسه خرید لوازم آرایشی بهم پول بده 

ببین مثلا چند روز پیش بیرون بودیم گفتم کفش میخوام به زوره خودش دو جفت کفش مارک خرید گفتم یدونش بسته ...

خب هرکی یه جوریه عزیزم،الانم تو این گرونی پولداراشم تو شرایط خوبی نیستن،شمام هرماه یه چی بخر همه رو نزار با هم بخری

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
خداروشکر ما که از هفت دولت جهان آزادیم پولی نداریم که بخاییم بخاطرش دعوا کنیم نداریم خاطرمون جمعه

بیا اینم از خوبیای بی پولی

بعد ملت میان چسناله میکنن میگن بی پولیم و فلان

این خوبیارو نمیبینن چرا😂