واگذار میکنم به امام حسین کسایی که تعلیق میکنند مگه جه گناهی کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من ۱۹ سالمه دوستم ۲۶ از سال ۹۹ بهرام افشاری رو میخواست بعد من تئاتر هاشو ساری و مشهد رفتم ۴ بار دیدیمش باهاش عکس گرفتم خیلی خوب بود بعد الان شماره تهیه کننده تئاترشو دارم محمد قدس بعد یه بار بهش تک زدم پیام داد ببخشید شما چیزی نگفتم شمارش هم واقعیه خودم دیدم تک زدم گوشیشو در آورد بعد الان میشه با یه شماره دیگه بهش زنک بزنم پیگیر شم بگم یه دختری اینجوری هست بعد تهیه کننده سر و گوشش میجونبه به همه اونجا شماره داد الان همه شماره هارو جواب میده تروخدا راهنمایی کنید الان همه تایپک های خواهرشوهر و اینا رو تا ته میخونید همه رو راهنمای میکنید منم لطفا راهنمایی کنید مگه چیکار کردم انقد بدتون میاد ازم چه گناهی کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 واگذار میکنم به مام حسین
چند دفعه تاپیک زدی راهنمایی هم کردیم دیگه بیش از این معلومه داری به ریش ما میخندی و دنبال چیز دیگه ای هستی از این تاپیک زدن هات
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃
میگفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. .................. ................ وقتی خورشید میدرخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که میروند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
آخه یه چیزی بگوبشه جواب داد الان چی بگیم میخوای زنگ بزنی بگی من یه رفیقی دارم نه معروفه نه میشناسید نا دیدید ولی از شما خوشش میاد بیا باهاش حرف بزن عجبا