2777
2789
عنوان

روز تولدم روز مرگ آرزوهامه

334 بازدید | 15 پست

گاهی سکوت فریاد میزند
کوه غم هستم و درد میکشم که مجبورم فقط نظاره گر باشم بدون اینکه کاری از دستم بر بیاد ..
مبارک نیست روز تولدم روز مرگ آرزوهام ..
دلم میخواست باقی عمرم رو هدیه بدم به آدمهایی که شاد هستند و از زندگی لذت میبرند ..

سیگاری آتش میزنم در دودش غرق میشوم و در خلسه فرو میرم و این آهنگ رو با خودم زمزمه میکنم: مستی ام دیگه درد منو دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه ، منو رها نمیکنه .. شب که از راه میرسه ، غربتم باهاش میاد ...

چهل و یک سالم شد .. 

خودم باورم نمیشه ، 

و من چهل دو ساله‌ام ولی از چهل سالگی انگار از یه خواب عمیق بیدار شدم انقدر انرژی و تلاش اومده تو زندگیم چون عمر افتاده تو سرازیری و فرصتی نیست.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده چرا به خودت کمک نمیکنی این فکرها و متن های غمگین پر از انرژی منفی هستند  منم همسال تو ه ...

باورتون نمیشه من چقدر انرژی مثبت بودم بیزار بودم از ناله و انرژی منفی 

مشکلاتی پیش اومده که چاره نداره زندگیمون رو نابود کرده 

ماشالله احسنت  بهت افتخار میکنم چی باعث شد انقدر متحول بشی ؟

نگاه کردم دیدم تو این چهل سال که طی کردم وقت زیادی برای اطرافیانم گذاشتم حالا دیگه باید بچسبم به خودم و درست کردن اشکالاتی که نمی‌خوام با خودم تو گور ببرم چاره‌اش هم وقت سازیه بین این همه مشغله و توقع اطرافیان فرصتای مرده رو پیدا کردم راهی که آرزوم بود رو طی کردم.

نگاه کردم دیدم تو این چهل سال که طی کردم وقت زیادی برای اطرافیانم گذاشتم حالا دیگه باید بچسبم به خود ...

عین من 

منم از اینکه اینهمه فرصت سوزی کردم و هیچ دستاوردی ندارم بشدت اضطراب میگیرم 

منم همیشه برای دیگران از خودم گذشتم دیگه چیزی ازم باقی نمونده

عین من  منم از اینکه اینهمه فرصت سوزی کردم و هیچ دستاوردی ندارم بشدت اضطراب میگیرم  منم ...

من سختیای زیادی کشیدم حتی برای درس خوندن قبل دیپلم و البته الان بابت تک تک سختیایی که کشیدم خدا رو شکر می‌کنم چون یه کولبار تجربه دارم یه دوره آموزش نویسندگی دیدم و اونقدر از نوشتن لذت نصیبم شده که انگار دارم مسیر عمرو برعکس طی می‌کنم. گاهی کوچکترین کاری که برای خودت می‌کنی روحیه‌تو بیشتر از هزارتا کار که دیگران برات بکنن متحول می‌کنه.

من سختیای زیادی کشیدم حتی برای درس خوندن قبل دیپلم و البته الان بابت تک تک سختیایی که کشیدم خدا رو ش ...

برات آرزوی بهترین ها رو میکنم 

شاد و سرافراز باشی همیشه دختر خوش فکر 🌸🌺

برات آرزوی بهترین ها رو میکنم  شاد و سرافراز باشی همیشه دختر خوش فکر 🌸🌺

امیدوارم شما هم یه راه برای شادی و حرکتتون پیدا کنید هر چند باریک و دور.❤️