2777
2789
عنوان

دیدار اول خواستگاری در بیرون چی بپوشم کجا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 8777 بازدید | 86 پست

نطرشخصی منه ادم اول عاشق نباشه خوبیش اینه منطقی به خواستگارش فکرمیکنه وعشق ودوست داشتن مانع دیدن عیب واختلاف سلیقه هانمیشه البته بازمیگم شخصااینجوری میپسندم

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 
اخی واقعا فکرمیکردم اینطور ازدواجا دیگ تموم شده😍☺️

ماخانواده هامون مذهبی یامایل به مذهبی هستن همه اینجوریه بامعرفی وخواستگاری آشنامیشن الحمدالله زندگی خوبی دارن البته هستن توطلاق باشه اونم دیگه غیرممکن نیست

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همه اونایی که الان عاشق همن همه همدیگرو از اول میشناختن؟ کم کم علاقه شکل گرفته دیگه

واقعا درست میگید ولی فکرکن بعد۵_۶ماه رفت و آمد بیای به خانواده بگی علاقه به وجود نیومد😂😂😂اونوقت نمیزنن خوردوخاکشیرت کنن بعد اینکه چندماه اون طرف رو سرکار گذاشتی ،بااینکه موافق دوستی نیستم ولی تو دوستی طرف دوست میشه اگر اخلاقاشون بهم نخورد تموم میشه همه چی،بدون اینکه کسی بفهمه

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
واقعا درست میگید ولی فکرکن بعد۵_۶ماه رفت و آمد بیای به خانواده بگی علاقه به وجود نیومد😂😂😂اونوقت ن ...

نه بابا زیاد فرقی با دوستی نداره😂 الانم والا طرف دوست میشه خانواده ها هم در جریانن فقط بلاتکلیفی نمیدونی نتیجه داره یا سرگرمیه ولی این یکی دیگه از اول میدونی هدف چیه

نه بابا زیاد فرقی با دوستی نداره😂 الانم والا طرف دوست میشه خانواده ها هم در جریانن فقط بلاتکلیفی نم ...

خانواده ما دختر دوست بشه سرش رو میبرن😅😂

خانواده ما دختر دوست بشه سرش رو میبرن😅😂

واقعا؟ شاید بخاطر سن کمه یا هنوز اون عقاید قدیمی دارن الان اکثرا طرف دوست میشه راحت به خانواده ها میگن حتی دختره میره خونه پسره مامان پسره براشون غذا درست میکنه اینام راحتن تو فامیلمون زیاده اینجوری😂😂

واقعا؟ شاید بخاطر سن کمه یا هنوز اون عقاید قدیمی دارن الان اکثرا طرف دوست میشه راحت به خانواده ها می ...

جدی؟؟😂😂

نه ما وحشتناک مذهبیم والبته من عاشق این وضعمونم ناراضی نیستم از دوستی هم خوشم نمیاد ولی راستش ازاینطور ازدواجای فوق سنتی هم خوشم نمیاد دوست دارم طرفم رو قبلا دیده باشم وحداقل یه حسی بهش داشته باشم(مثلاااااااااااااا ازبین پسرای اطراف از۴۰تاش خوشم میاد(نه اینکه دوستش داشته باشم فقط بدم نمیاد ازشون) یکی ازاین ۴۰تا بیادخواستکاریم)

آره میفهمم چی میگی منم مثل خودتم

شماهم مجردی؟چندسالتون؟

ولی اشتباه میکردم به قول یه کاربری.چندسال دیگ شایددیگ برام خواستگارنیاد انقدرامشب تاپیک من تنهام وشوهرندارم واینا دیدم به خدا دل منم شوهرخواست😂😂😅😅😐