الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درس هفت که توبه ست خیلی راحته کار یه ربعه درس هشت هم فقط باید بلد باشد کدوم عبارتا مال کدوم بخشه مثل حدیث امام علی در مورد تجارت فقط درس نه و ده یه کم وقت زیادتر میخاد که آیات شونو کامل فهمید
من همیشه همین کارو میکنم سر جلسه همه چی الحمدلله یادم میمونه
فقط سعی کن همش تکرارش کنی تو ذهنت حتماً نیازی نیست کتاب جلوت باشه
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
درسهایی که بارم نمره شون بیشتره رو اول باید بخونیم ، امتحان نهایی هستش یا هنوز شروع نشده
نه بابا شبه نهاییا از فردا شروع میشه
دعا کنید برامون توروخدا
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
لامصب همون 9 و 10 و 8 و 6 رو موندم نمیدونم 8 رو چطوری بخونم
بببین منو چهارتا ایه عربی داره با کلیدواژه حفظ کن برا چی ن و مال چه موضوعی ن
بعدش می مونه عرصه های ورزش و فرهنگ و اون یکی که هر کدوم چند مورد دارن فقط کافیه تو هر مورد به کلمه رو هایلایت کنی و بدونی مال کدوم عنوانه فرهنگه یا ورزش
اونایی ک تاحالا امتحانشو ندادید رو بخونید اول ، درسی ک قبلا امتحانشو دادید وقتی وقت کم اومد مرور وار بخونید ، اونایی ک جوابشون چندمورده دوسه تاشو حفظ کنید بقیشو فقط روخوانی کنید چشم هم بهش بیوفته کافیه ، دیگه سولایی ک بنظر مهم نمیانو وقت زیاد نذارید مرور وار بخونید
لامصب همون 9 و 10 و 8 و 6 رو موندم نمیدونم 8 رو چطوری بخونم
از درسهای نیمه دوم سال تحصیلی ببشترین سوال میاد با نمره بالا ، پنج نمره هم میذاشتن برای درسهای اولی ، پس اگر ما درسهای اخریو بخونیم ۱۵ نمره رو حداقل خوندیم ، درسهای نیمه اول مرور وارم خونده شن بسه چون قبلا تو ناخوداگاه ثبت شدن 🚶😅 حالا باشه برای دفعات بعد ، البته این روش نمره دهی نمیدونم هنوز هست یانه
ان شاءالله امتحانو میدید و استرساتون کم میشههه ، من هنوزم استرس درس و مدرسه باهامه با اینکه مدرسه م ...
😂😂😂😂😂😂
یا ابوالفضل
عیبی نداره ولی این چیزا خاطره میشه