2777
2789
عنوان

عباس موزون چه کراشه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4180 بازدید | 80 پست
هی فکر کردم چقدر اسمش آشناست  بدبخت زن و بچه داره چشمت رو درویش کن

من خودم هم شوهر و بچه دارم 

چه تفاهمی 😍😂به فا.ل نیک میگیرمش😂😂😂😂😂😂😂

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراش نزن میری اون دنیا غذابشو میکشی دیه روت نمیشه تو برنامه اش بگی بخاطر چی بوده🤣🤣🤣🤣

لعنت بهت ترکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂

هی خانمش میگه عباس مانتوبخر

عباس🙏👁️👁️به روی چشم

عباس پول بده برم چیتان پیتان

عباس🙏👁️👁️به روی چشم

عباس بگوننه ت نیادخونه مون

عباس🙏👁️👁️به روی چشم ولی من میرم که صله رحم به جابیاد

عباس یه لیوان آب بده

عباس🙏👁️👁️به روی چشم فقط بیایه قراری بگذاریم درآخرت اونجام بهت آب بدم... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

عباس کاربرای نی نی سایت پشتمون حرف مفت زدن... 

عباس: بذاربگن سرقرارنمیان😉😊

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

وای اسی خدا خفت نکنه با این تاپیکت چه قدر با کامنتها خندیدم  

من خودم خیلی از ارامشش خوشم میاد خیلی مجری مودب و موجهی هس البته به این نتیجه رسیدم کلا مجری های شبکه ۴ خیلی موجه و ادم حسابی هستن 

وای اسی خدا خفت نکنه با این تاپیکت چه قدر با کامنتها خندیدم     من خودم خیلی از ارامشش خو ...

جدا از شوخی خیلی باسواد و با معلوماته خیلی هم مومن هست 

خدا واسه زنش حفظش کنه😢🤣😎