2777
2789
عنوان

بابچه لجباز چطور برخورد کنم؟

870 بازدید | 16 پست

سلام

دخترمن۵سالشه به شدت غرغرو و لجبازه مدام سرهرچیز بیخودی گریه میکنه اصلا اصلا اصلا حرف گوش کن نیست هرکاری بهش میگم انجام بده میگه نمیخوام یا میگه خودت انجام بده ببخشید حتی دسشویی میره میگه تو باهام بیا بااینکه خودش میتونه مسواک نمیزنه باید به زور واسش بزنم لباساشو باید به زور تنش کنم و.......

واقعا خسته شدم از اینکه صب تا شب در حال جنگم باهاش سعی میکنم خوش اخلاق باشم باهاش صحبت میکنم اما واقعا بی فایده ست در نهایت یه کاری میکنه که عصبی شم 

حتی دیگه دوس ندارم تو جمع برم چون کارایی میکنه که همه رو کلافه میکنه مدام گریه و لجبازی

اگه راه حلی دارین یا مشاور خوب تو مشهد میشناسین لطفا راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همین الان پسر من گریه و جیغ ک میخوام الان گیتار بازی کنم چهار سالشه  روانی شدم بخدا  ...

آخه دخترمن امسال باید بره پیش دبستانی دیگه

یعنی طبیعیه این رفتاراش؟

مادران بچه های چهار ساله چی میگن اونوقت😭

دیه بدتر

مجموعه کتاب های می می نی عاليه 

انواع مهارت و رفتارها رو در قالب شعر آموزش میده

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
دیه بدتر مجموعه کتاب های می می نی عاليه  انواع مهارت و رفتارها رو در قالب شعر آموزش میده

من دیگ واقعا کم اوردم بخدا میخوام ببرمش مشاور ی دارو بده بشینه ی گوشه فقط 

وحشتنااااک لجباز شده و گستاخ 

نه واقعا با این اوضاع من وحشت دارم از بچه آوردن دیگه با بقیه بچه ها که نیم ساعت بازی میکنه یه ساعت ...

باید یه همبازی دائمی داشته باشه ک حداقل روزی یک ساعت باهم بازی کنن سن 3 به بالا لازمه.بچه ها تو تعامل بیا هم خیلی چیزا يا میگیرن ک ما خانواده ها و جلو میندازه و نیاز ب آموزشش نیست. سن استقلال طلبیشم هست سعی کنید تو کاره همراهش کنید مثلا مامان بریم باهم أسباب بازیات جمع کنیم حتی اگر یه دونه هم بیشتر جمع نکرد جلو خودش پیش بقیه تعریفش بدین ک کار خوبشو. مرتبم ببرینش بیرون پارک شهر بازی خونه فامیل ک بچه دارن تا انرژیش تخلیه بشه خیلی از بداخلاقی بچه ها برا این موضوعه. ولی چیزی ک میدونم خییلی کمک کنند‌س هم بازی دائمیه 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
باید یه همبازی دائمی داشته باشه ک حداقل روزی یک ساعت باهم بازی کنن سن 3 به بالا لازمه.بچه ها تو تعام ...

من تو این شهر تنهام آشنا و فامیل که بچه کوچیک داشته باشن ندارم پارک میبرمش اولش از بچه ها فراریه اما گاهیم دوست پیدا میکنه بازی میکنه باهاش اما با بچه های فامیلم که هرازگاهی بازی میکنه سرچیزای بیخود گریه میکنه گریه با صدای خیلی‌بلند و کلافه کننده یا جایی میریم موقع برگشت اونقدر گریه میکنه که کوفتمون میشه

من تو این شهر تنهام آشنا و فامیل که بچه کوچیک داشته باشن ندارم پارک میبرمش اولش از بچه ها فراریه اما ...

مهد نمیفرستنیش؟اونجا چون زیر نظر مربی بازی میکنن درگیری کمتر بین بچه ها پیش میاد هم برا خودش خوبه و اجتماعی میشه و دوست صمیمی پیدا میکنه. شمام میتونی ساعتی رو برا خودت باشی و استراحت کنی

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما