2777
2789

اول از همه بگم که فکر نکنید من بچه ام بچه نیستم ۲۶ سالمه😂...من به یه بازیگر علاقه دارم و همش توی ذهنمه(لطفا نپرسید کیه)بعد فکر کردم به ذهنم رسید که فن پیجش بشم و قاطی عکسای خود بازیگره عکس خودمم بزارم که اون ببینه شاید خوشش بیاد ازم😁😁..از یه طرف میگم شاید اون بازیگر فکر کنه من بچه هستم آخه کم سن و سال ها معمولا فن میشن و از یه طرف دوست ندارم فامیل و آشنا و خانواده کسی بفهمه من فن پیجم چون آبروم میره و مسخرم میکنن فکرشو بکنید وسط کلی عکس بازیگره با کپشن عاشقانه عکس منو ببینن... حالا چیکار کنم؟؟؟

مسخره نکنید لطفا اینجا سایت تبادل نظر هست راهنماییم کنید.ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه یه کاری کرد اونا نبینن؟حضوری نمیتونم برم تهران نیستم

همرو باید بلاک کنی

ولی یهو اگه از یه پیج جدیدی برن که نداشته باشیشون و توی اکسپلور ببیننت میفهمن

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱
به نام خدا  فن پیج چیه؟🙈🙈🙈🙈

پیجی که طرفدارهای یه بازیگر یا هنرمند برای حمایتشون میزنن توی اینستاگرام معمولا

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱
به نام خدا  فن پیج چیه؟🙈🙈🙈🙈

یعنی یکی به یه بازیگر علاقه داره و براش پیج هواداری میزنه مثلا عکس و فیلم از اون بازیگر میزاره توی اون پیج وادیت هم میتونه بزنه کلا حمایت میکنه ازش

همرو باید بلاک کنی ولی یهو اگه از یه پیج جدیدی برن که نداشته باشیشون و توی اکسپلور ببیننت میفهمن

آفرین اتفاقا همین بود توی ذهنم به نظرت ممکنه از اکسپلور برن با پیج جدید؟بعد بلاکم که بکنم فقط اینستا پست رو نشون نمیده ولی تعداد پست رو اون بالا میزنه وهمین موضوع باعث میشه مشکوک شن با یه پیج دیگه بیان پیجم...

آفرین اتفاقا همین بود توی ذهنم به نظرت ممکنه از اکسپلور برن با پیج جدید؟بعد بلاکم که بکنم فقط اینستا ...

اره ممکنه برن اگه بلاک نکرده باشی پیج جدیدشونو از تو اکسپلور ببیننت ولی احتمالش کمه

بعد اینکه تو وقتی بلاک کنی تعداد پست رو هم بزنه اونا که نمیدونن پیج توعه که بیان پیگیری کنن

چون پستاتو نشون نمیده 

اره ممکنه برن اگه بلاک نکرده باشی پیج جدیدشونو از تو اکسپلور ببیننت ولی احتمالش کمه بعد اینکه تو وق ...

آره پستا رو نشون نمیده و نمیدونن منم ولی میفهمن یه غریبه الکی نمیره اینا رو بلاک کنه پس میفهمن طرف آشنا هست و پیگیر میشن

آره پستا رو نشون نمیده و نمیدونن منم ولی میفهمن یه غریبه الکی نمیره اینا رو بلاک کنه پس میفهمن طرف آ ...

اخه اصلا از کجا میخوان پیجتو پیدا کنن

بلاک کنی که نمیزنه براشون بلاک کردی

از اکسپلور دیگه

بلاک کنی که براشون تو اکسپلورم نمیری 

پستاتو براشون نمیاره که تو اکسپولرشون میره