2777
2789
عنوان

توخونمون خییلی تنهام

188 بازدید | 32 پست

تو خونمون خییلی تنهام هفته ای دوروز شوهرم میره واسه درسش پنج روز دیگه هم میره سرکار صبح میره تا شب هیچوقت تو خونه نیست موقعی هم که میاد میره پایین خونه مامانش یه دوساعت میشینه بعد میاد بالا حالم از خونم بهم میخوره امشب با آقامون دعوامو ن افتاد که چرا همش نیستی وتو خونه تنهام همش با چرب زبونی می خواد قانعم کنه من بچه می خوام ولی شوهرم نمی خواد یه سال ونیمه که عروسی کردیم ....من چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دیگه بچه نمیخوام  همش میگم من کلی کار ناتموم داره، فعلا بچه نباید بیاد برو باشگاه برو ...

باشگا کجا بود تو روستا  زندگی میکنیم ، خیاطی رفتم یاد گرفتم که سرم بند باشه بازم نمیتونم دوست دارم وقتی خیاطی میکنم یکی باشه تو خونه وگرنه حوصلم سرمیره

خیلی سخته واسه همین میگم کاش زودتربچه میاوردم الان بدو بدو میکرد سرگرم میشدم

من دیگه برعکس توام میگم خوبه که نیوردم الان تک و تنها با یه بچه باید چیکار میکردم