2777
2789

چرا هر چی زندگی پس از زندگی رو نگاه میکنم ی امام سفا داده ولرگشته

مگه چی میشه شفای بچمو بهم بدن 

چرا امام ها فرق میزارن ؟

ببخشید اگه سوال من باعث ناراحتی کسی میشه 

منم ی مادر

بخدا داقونم 

مالی روحی جسمی 

چراوقتی اینقدر راحت شفا میدن شفای بچه منو نمیدن

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

برای شفا و هر حاجتی

۷۰ حمد

یا الله یا رب

یا من اسمه...

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله ال...

بسم الله الرحمن الرحیم

گنج العرش

معراج مشلول نادعلی

یاسین

آیت الکرسی صلوات

یا شافی دعای فرج وسلامتی امام زمان

۱۰۰ حمد هدیه ب حضرت ام البنین

۹۹ صلوات حضرت زینب هدیه کن یکی ام بعد حاجت روایی

برای شفا ۷۰ حمد

یا الله یا رب

یا من اسمه...

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله ال...

بسم الله الرحمن الرحیم

گنج العرش

معراج مشلول نادعلی

یاسین

آیت الکرسی صلوات

یا شافی دعای فرج وسلامتی امام زمان

۱۰۰ حمد هدیه ب حضرت ام البنین

۹۹ صلوات حضرت زینب هدیه کن یکی ام بعد حاجت روایی

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر من شفا پیدا کرد 

سرطان داشتن 

انشالله خدا برای شما هم معجزه کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

برای شفا و هر حاجتی ۷۰ حمد یا الله یا رب یا من اسمه... بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله ال... ...

بخدا سست ایمان شدم 

هی به خودم نهیب میزنم میگم صبور باش یهو میبینم کفر دارم میگم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ائمه دعا میکنن خداوند اگه صلاح بدونه شفا میده

ان‌شاءالله به حق سه ساله آقا امام حسین بچه شما هم با دعای خیر آقا امام حسین شفا بگیرن

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
پدر من شفا پیدا کرد  سرطان داشتن  انشالله خدا برای شما هم معجزه کنه

عزیزم چجور واز چه امامی

انشاءالله تنش سلامت باشه 

دعای مشلول بینظیره مریض داشتیم ک احتمال زنده موندش 5درصد بودا ب لطف خدای منان خوب شد

چجور بخونم چهله یا ...

بخدا سست ایمان شدم  هی به خودم نهیب میزنم میگم صبور باش یهو میبینم کفر دارم میگم

صبور باش. امیدت رو از دست نده. شکرگزار باش. 

سوره حمد برای شفا عالیه. من گروه سفره حمد در تلگرام شرکت هستم و میتونی توش شرکت کنی؟

خدا داره امتحانت میکنه کفر نگو

بخدا میدونم امتحان اما طاقتم کم شده