2777
2789

دارم مثل مرغ پرکنده دست و پا میزنم تموم مغز استخوانم و سلول هام از غم زجر میکشه بیشتر دعاها و چله ها رو گرفتم رفتم کربلا و مشهد .امامارو واسطه کردم نشد که نشد .یه رازی یه چیزی بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجتت چی ؟ من هفت بار رفتم کربلا تو این هفت بار یه حاجت داشتم که دارم نشانه های بر اورده شدنش و می بینم

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
حاجتت چی ؟ من هفت بار رفتم کربلا تو این هفت بار یه حاجت داشتم که دارم نشانه های بر اورده شدنش و می ب ...

بیشتر دلم میسوزه خدا که همیشه جوابمو میداد امام رضا امام حسین دلشون میاد جوابمو ندن

درک میکنم با تمام وجودم 

دعات میکنم 

من خیلی ساله دعا کردم نشده 

خواهشا شما برام دعا کنید 💔😭💔😭💔

شاید دعای شما بگیره 

میشه هرکی تونست 

ازدواج خوبی امسال برام رقم بخوره 

۳۲ سال و مجرد 💔

مچکر میشم 💔😭

گیسوووو

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بیشتر دلم میسوزه خدا که همیشه جوابمو میداد امام رضا امام حسین دلشون میاد جوابمو ندن

نه ولی می ری حرم امامان معصوم از ته دل بخواه تو همونجا هم دعای فرج امام و بخون ان شاءالله می ده حاجت

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم