2777
2789
عنوان

کنکوریا یه لحظه بیاین 😭

127 بازدید | 15 پست

من از قدیم الایام ریاضی فیزیکم خوب نبوده .

افتضاح .

الان اگر ریاضی و فیزیکو صفر بزنم اما بقیش بالای ۵۰ .

نمیشه؟؟ 

چکار کنم از ایترس سر در گمم 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمای همایش ارایان حیدری رو ببین .. البته که همایشا الان بیرون نمیان

فقط بگو چ مبحثایی از این دوتا درس بخونم ک بشه بزنم 🤦‍♀️

همش میگم منی ک صفرم الان هرچی هم بخونم به تستای کنکور نمیرسم .آره؟ 

مثلا چی؟ ک بشه از الان خوند و زد 🤦‍♀️

بستگی به خودتون داره ممکنه مبحثی از نظر من اسون باشه ولی از نظر شما خیر یا برعکس، مباحث درصد اور رو سرچ کنید میاره، بینشون با توجه به تواناییتون انتخاب کنید 

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋
استرس نداشته باش از هر کدوم حتی شده یه مبحثو برو باور کن تو یه هفته تموم می‌کنی  با فیلم پیش ب ...

میترسم همش .

خدا کمک کنه بهم فقط 

خسته شدم 🤦‍♀️

ب نظرتون چی بخونم ک بشه بزنم 

چ مبحثی؟

صفر زدن خیلی بده،شما مطالبی ک راحت تر هستن و درصد بیار رو حتما بخون

مثلا توی ریاضی تابع و حد و مشتق و نمودار های مثلثات که فرمولی هست بیشتر یا مثلا فرمول دایره و بیضی توی هندسه و..یا توی فیزیک مثلا اندازه گیری،گرما،مغناطیس و کوانتوم  و...ک راحت تر هستن رو حتما بخونید،حداقل ۲تا سوال هم بتونید حل کنید کلی رتبه تون بهتر میشه 

ولی درکل بستگی به فرد هم داره ک با کدوم فصل ها بیشتر ارتباط میگیره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

فقط بگو چ مبحثایی از این دوتا درس بخونم ک بشه بزنم 🤦‍♀️ همش میگم منی ک صفرم الان هرچی هم بخونم به ...

بیین من رشتم انسانیه واقعا راجب به رشته شما اطلاعات زیادی ندارم.. فقط در این حد میدونم آقای اریان حیدری ریاضی رشته تجربی و ریاضی رو بشدت خفن تدریس میکنه و همه شاگرداشم راضین!

مخصوصه پایه زیر صفر و ضعیف هستش

جلسات سالیانشو نمیدونم چند قسمته ولی همایشاش فقط مباحث مهم رو میگم ک تعداد جلساتش هم کمه البته ساعتش زیاده

فقط بگو چ مبحثایی از این دوتا درس بخونم ک بشه بزنم 🤦‍♀️ همش میگم منی ک صفرم الان هرچی هم بخونم به ...

فیزیک نوسان و بخونی ۴تا پنج تست ازش میاد

فصلای آسون ترم هست ویژگی فیزیکی مواد 

ریاضیم ببین با کدوم راحت تری مثلثات ،تابع اینام خوبه 

اگه تابع رو برداشتی قبلش معادله و نامعادله رو بخون برای پیش نیاز تابع