الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به خودتون داره ممکنه مبحثی از نظر من اسون باشه ولی از نظر شما خیر یا برعکس، مباحث درصد اور رو سرچ کنید میاره، بینشون با توجه به تواناییتون انتخاب کنید
صفر زدن خیلی بده،شما مطالبی ک راحت تر هستن و درصد بیار رو حتما بخون
مثلا توی ریاضی تابع و حد و مشتق و نمودار های مثلثات که فرمولی هست بیشتر یا مثلا فرمول دایره و بیضی توی هندسه و..یا توی فیزیک مثلا اندازه گیری،گرما،مغناطیس و کوانتوم و...ک راحت تر هستن رو حتما بخونید،حداقل ۲تا سوال هم بتونید حل کنید کلی رتبه تون بهتر میشه
ولی درکل بستگی به فرد هم داره ک با کدوم فصل ها بیشتر ارتباط میگیره
زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
فقط بگو چ مبحثایی از این دوتا درس بخونم ک بشه بزنم 🤦♀️ همش میگم منی ک صفرم الان هرچی هم بخونم به ...
بیین من رشتم انسانیه واقعا راجب به رشته شما اطلاعات زیادی ندارم.. فقط در این حد میدونم آقای اریان حیدری ریاضی رشته تجربی و ریاضی رو بشدت خفن تدریس میکنه و همه شاگرداشم راضین!
مخصوصه پایه زیر صفر و ضعیف هستش
جلسات سالیانشو نمیدونم چند قسمته ولی همایشاش فقط مباحث مهم رو میگم ک تعداد جلساتش هم کمه البته ساعتش زیاده