2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😓

943 بازدید | 60 پست

خونه مادرشوهرم بودیم برای ۳ روز چون خونمونو سم زده بودیم امشب قرار بود برگردیم خونه یه مقدار پتو شوهرم رفته بود خونه آورده بود ک خونه مادر شوهرم بشورم ...شوهرم داشت چایی می‌خورد گفتم کی پتو هارو میبری حیاط فلانی ک بشوریم زود تر تموم بشه بریم خونه فردا بچه مدرسه میره ک یه دفعه داد زد خفه شو دهنتو ببند هروقت دلم خواست میبرم جلوی جاریم برادرشوهر خواهرشوهرم همه بودن منم دلم شکست بلند شدم ک برم تو اوتاق بشیم گریه م گرفت  ک دیدم بشقاب پرت کرد پشت سرم ک بهم نخورد فوش داد ک برای من گریه نکن چرا گریه میکنی ..فقط گفتم واسه خودم گریه میکنم ک لیوان پرت کرد از گوشه گردنم رد شد واقع شوکه شدم کاسه این کارش ک چرا همچین کاری کرد من ک تحقیرش نکردم اون هرچی دلش خواست گفت ک بره گم بشه خونه کلید خونه رو ک داره حالا من حاظر شدم ک بیام خونه داد بیداد ک گوه میخوره بره خونه باید پتو هارو بشوره ک خواهر شوهرم گفت من میشورم تو چیکار داری اون بنده خدا پتو هارو شست من با جاریم اومدم خونم ....هنوز دارم گریه میکنم ک چرا لیوان رو پرت کرد واقعا جرا اگه بهم میخورد چی یعنی اصلا براش مهم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید برام فردا انرژی داشته باشم ک خونه رو مرتب کنم آخه همه چیز رو باید بشورم تمیز کنم انقدر ناراحتم حوصله هیچی ندارم همم منتظرم بچه هام بخوابن شاید رفتم یه تیکه لباس بشورم ....چه رفتاری باهاش داشته باشم دلم نمیخواد ریخت شو ببینم کاش نیاد خونه امشب 

خانواده شوهرت هیچی بهش نگفتند؟

خیلی بهش پریدن ک این چه کاریه همه طرف منو گرفتن چون بی گناه بودم اما شوهرم هی داشت میگفت خستمه پروش کردم وقت اومدنی هم داشت همش نگام میکرد درکش نمیکنم اصلا وحشیو

چقدر شوهرت بی شخصیته  دیگه ازش کار نخواه

خودش گفته بود زود تر بشوریم بریم منم راضی نبودم اونجا بشورم گفتم دونه دونه میشورم تو بالکن خشک میشه خودش پا فشاری کرد ک اونجا بشوریم 

خودش گفته بود زود تر بشوریم بریم منم راضی نبودم اونجا بشورم گفتم دونه دونه میشورم تو بالکن خشک میشه ...

یععنی قبلاً از این تیک و پرش های عصبی ازش ندیده بودی 

ظرف پرت می کنه سمت ت و تو هیچ نگفتی 

هیچ کس چیزی نگفت

یععنی قبلاً از این تیک و پرش های عصبی ازش ندیده بودی  ظرف پرت می کنه سمت ت و تو هیچ نگفتی  ...

چرا اوایل عروسیمون فلاکس قندون پرت کرده وحشی هست بیشخصیت من فقط تو شوک اینم ک اکه اون لیوان به اون سنگینی میخورد تو سرم چی همش دارم به این فکر میکنم ...چطوری از خواهرشوهرم تشکری کنم ک انقدر زحمت کشید تو این سرما وایساد پتو هارو شست

دوستان خواهش میکنم ازتون التماستون میکنم فردا خبر خوبی بهمون بدن برام دعا کنید انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده یاامام زمان کمکم کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم