2777
2789
عنوان

خرید خونه

188 بازدید | 11 پست

رفتم فروشگاه برای خونه رب و روغن و پودر ماشین و نرم کننده لباس و تن ماهی خریدم،قبل از خرید به همسرم گفتم پول بریز به کارتم،نریخته.موقع حساب کردن بیست هزار تومن کم آوردم،جلوی صندوق زنگ زدم بهش که پول بریز و اونم ریخت.شب که اومد خونه گفت چرا بیش از مقدار پولت خرید میکنی،دفعه ی بعد نمیریزم تا به یاد بگیری به اندازه خرید کنی.من خیلی احساس حقارت کردم،بجای اینکه قدردان آدم باشن که با وجود دو تا بچه،کار خونه،خرید خونه هم اغلب به عهده منه.خیلی غرورم میشکنه وقتی به خاطر پول اینطوری تهدید میشم به اینکه دفعه‌ی بعد پول برات نمیریزم.من حتی یه دونه جنس برای خودم نخریدم،همش برای خونه بود.بجای اینکه من ناراحت شم چرا پول نریختی اون طلبکاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون مقصرین 

شوهرتون چییز طلایی داره ک اینقدر همه چیز بر عهده میگیرین و پرو میکنیدشون

خب بگین خودش این کارا رو انجام بده 

برای همینه زن باید شاغل باشه 

البته نکه خرج خونه کنه 

ما یک کارت خرید داریم 

پول خریدهای خونه تو اون شارژ میشه کارت هم برای همسرم هست 

هر چقدر خرید کنم اس ام اس براش میده 

در نتیجه خودش حواسش هست 

از انجا که شب دیر میاد کلا خرید با منه 

یک بار گفت زیاد میری خرید اخر هفته لیست دادم دستش،دادم گفتم بفرمایید 

وسط هفته کم‌میاورم میومد میگفتم برو خرید 

دیگه ازون ب بعد حرف نزد 

فعلا امضا ندارم
دیگه ب هیچ وجه نرو خرید

منم همینو بهش گفتم،گفتم تقصیر منه که با وجود بچه و مشغله کار خونه میرم خرید،بعد از این خودت برو،وقت نکردی بری،گرسنه بمونید چون من دیگه نمیرم خرید

چرا تقسیم کار نمیکنید که قدردان زحماتتون باشند ؟

شما قبل از اینکه پول براتون واریز کنه نباید خرید میرفتید اگه لازم بوده و باید خرید میکردید بهتر بود به اندازه  پولتون خرید کنید زمانیکه موقع حساب متوجه شدید  بیست تومن کم دارید بهتر بود یکی از کالاها رو کنار میزاشتید 

به نظرم همسرتون عمدا پول واریز نکرده که زیاد خرید نکنید 

ولی با اون طرز برخوردشون کاملا مخالفم مگه شما بچه اید که براتون خط و نشون بکشن دفعه بعد خودشون خرید کنند به هر میزانی که بودجه دارند 

ما یک کارت خرید داریم  پول خریدهای خونه تو اون شارژ میشه کارت هم برای همسرم هست  هر چقدر ...

این کارت هم کارت خرید خونه‌س،خودش میدونه چقدر پول توشه،چون اس ام اس برای خودش میره.ولی کوتاهی کرد پول نریخت

این کارت هم کارت خرید خونه‌س،خودش میدونه چقدر پول توشه،چون اس ام اس برای خودش میره.ولی کوتاهی کرد پو ...

پس دفعه بعد نرو خرید 

یک حداقلی ته کارت باید باشه تا برید خرید 

مثلامن یک تومن  تو کارت همیشه هست 

فعلا امضا ندارم