2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته تروخدا بیاین 😞

110 بازدید | 4 پست

خوانواده من ازبچگی همیشه غریبه پرست بودن و هیچ وقت هیچ وقت بچه هاشونو ندیدن ، همیشه خدا هرکاری میکردیم به جای تشویق ایراد میگرفتن ، بابای من تو هرجمعی که بود با بچه های دیگه کلا لحنش تغییر میکرد و چنان احترامی میزاشت که بیا وببین 

ولی جلوی همه مارو بی دلیل دعوا میکرد(حتی الان هم که هممون ازدواج کردیم هم تو جمع مارو خورد میکنه

همیشه پدر ومادرم خودشونه پیش بقیه کوچیک کردن 

اعتماد به نفس خوانودگی ماکلا زیر زیر صفره 

الان حالم بده، اصلا نمیتونم باکسی ارتباط بگیرم همش استرس دارم واینقدر چرت وپرت حرف میزنم که حالم ازخودم بهم میخوره 

بعد اعصابم خورد میشه ازخودم و بدتر ساکت وخجالتی میشم 

بعد ماه رمضون  حتما میخوام برم مشاوره 

تروخدا یک چیزی بگین خیلی حالم بده امشب ، ازاینکه هیچ وقت هیچکس منو ادم حساب نکرد 😔

تو اتفاقا خیلیم عزیزو ارزشمندی.. 

پدر مادر من هم بنده خدا ن سواد درست حسابی ندارن 

ن بلدن چجور تو جامعه رفتار کنن 

مادرم وقتی شروع ب حرف زدن میکنه پایانی نداره.    

برعکس خانواده شوهرم 

بخاطر همین همیشه از این نظر اعتماد ب نفس ندارم و احساس میکنم خیلی پایینم 

دیگ اینم ظلمیه ک در حق ما شده غصه اشو نخور عزیزدل❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو دیگه ازدواج کردی فکر کودکی و کمبودهایی که داشتی نکن الان هم دیر نشده تا جوانی روی خودت کار کن حرفه یاد بگیر گواهینامه بگیر کاری انجام بده اطرافیان اینجوری روت بیشتر حساب میکنن رفتار پدرت برات مهم نباشه نشین توی خونه هی به چیزهای منفی فکر کنی و...

ای خواهر انگار از زبون من داری میگی...مادرمم همینه هرچی میگیم مسخره میکنه میگه شمارو چه به این حرفا یا هیچوقت تشویقمون نکرد هیچوقت حرفمونو قبول نداشت ولی یه زن دایی دارم بچه هاشو خدا میبینه انگار اسمون دهن باز کرده اینا افتادن الان نوه هاشو دیگه نگم چقدر با حرفاش بالا میبره همیشه کارم مقایسه مادرم با اینه

مامانِ دوتا پسر شیطون