2777
2789
عنوان

واسششش کادو چییی بگییرم؟؟؟

119 بازدید | 14 پست

الان میاین تایپک مینویسین سنت کمه و اینا ولی اینو ولش کنین اینو بچسبین: 

راستش من ۱۶ سالمه و بخاطر ی سری مشکل به خاطر اینکه بابام توی گوشیم چت منو دوست پسرمو دیده محدودیتم واسه بیرون رفتن ی کوشولو بیشتر شده ولی میتونم برم ببینم بعد ۸ فروردین تولد دوستت پسرم بود چون مسافرت بود نتونستم ببینمش بعدشم همین قضیه‌ بابام و مامانم و اینکه یبار ازش خواستم بریم بیرون البته‌اون موقع کادویی هم نگرفتم ولی بهش گفتم گفت بخاطر قضیه‌مامانت اینا یکم صبر کنیم نریم بیرون تا اعتمادشون جلب شه بهتره حالا موضوع اینه نمیدونم واسه تولدش چی بگیرم ؟ کافه ببرمش؟ یا تو‌پارک؟ خودم پارک رو بیشتر دوس دارم. کیک بگیرم؟ یا چون تولدش تموم شده فقط کادو بدم؟ نمیدونم‌حس عذاب وجدان دارم وقتی هیچکار نکردم. ولی بهش پیام تبریک و ویدیو و پیامای طولانی و دردو دل اینا کردما ~تروخدا بگین~ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه جای تو بودم از اینکه خانوادم فهمیده بودن کلا میذاشتم کنار

نه دگ اگ واقعا عاشق باشی نمیشه منم همینطور بودم منتها مامانم فهمیده بود نذاشتمش کنار و الان هم کنار امده حتی دوست پسرمو بیشتر از من دوست داره😂

پسرم به بنده درخواست دوستی ندید شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش و اینکه همه کثیفن حتی بال پروانه ها
تولد تو میشه اون برات کادو و کیک اینا میگیره؟؟؟؟ 

امسال باهمیم از دی اینا وقتی  توی رابطه‌سمی‌بودم رفیقم بود بهم‌کمک کرد بهتر بتونم قضاوت کنم 

بعد هنوز تولد من نشده :|  

ولی تو ولنتاین هم من‌هم‌اون کادو گرفتیم:| 

نه دگ اگ واقعا عاشق باشی نمیشه منم همینطور بودم منتها مامان فهمیده بود نذاشتمش کنار و الان هم کنار ا ...

وای 😂 از چن سالگی باهاش بودی و از چ سنی‌مامانت فهمید؟ 

راستش مامانم اسم اکس و دوس‌ پسرمو میدونه هعی بم‌تیکه میندازه هیچی نمیگم بش😂

امسال باهمیم از دی اینا وقتی  توی رابطه‌سمی‌بودم رفیقم بود بهم‌کمک کرد بهتر بتونم قضاوت کنم&nbs ...

اهااا پس کادو رو بگیر حس میکنم همه جوره خیلی دوست داره😁

پسرم به بنده درخواست دوستی ندید شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش و اینکه همه کثیفن حتی بال پروانه ها
من اگه جای تو بودم از اینکه خانوادم فهمیده بودن کلا میذاشتم کنار

اینقد راحت؟ 

بزارمش کنار ینی‌چی اخه من‌اگ اونو بزارم کنار فک کنم از زندگی کردنم باید بگذرم🗿 حالا الان نیمخام‌خیلی‌عاشقانه‌حرف بزنم 

وای 😂 از چن سالگی باهاش بودی و از چ سنی‌مامانت فهمید؟  راستش مامانم اسم اکس و دوس‌ پسرمو میدو ...

همین امسال باهمیم مهر بود رابطمون شروع شد مامانم اذر فهمیده بود ولی کنار امده حتی خیلیم دوستش داره 

تیکه رو اره میندازن ولش اهمیت نده 😂

اینقد راحت؟  بزارمش کنار ینی‌چی اخه من‌اگ اونو بزارم کنار فک کنم از زندگی کردنم باید بگذرم🗿 ح ...

اون از چه موقعی تا الان دنبالته؟؟ 

دوست پسر من دوسال دنبالم بود هرکار ک فکرشو بکنی کرد و به دستم اورد اخرش😁