2777
2789
عنوان

❗سوال زنانه❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 71 پست
کجاست اونی که میگی؟ از کی متوجهش شدی؟ 

بگم زیاد سر در نمیارم باورتون میشه؟

بالای رحممه فکر کنم خیلی بی شرمانس بخام بگم ولی حس میکنم موقع ادرار باز میشه😑😑

محل خروج ادرار نیست؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم زیاد سر در نمیارم باورتون میشه؟ بالای رحممه فکر کنم خیلی بی شرمانس بخام بگم ولی حس میکنم موقع ا ...

بابا اون لابیاست همه دارنش مال یکی کوچیکه مال یکی بزرگتر😂

نگران نباش 

آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق‌..
شما دختر جوون ازدواجم نکردی برای چی باید افتادگی رحم دلشته باشی؟ علائم دیگه نداری مثل دل درد کمر در ...

خانوم های باکره افتادگی مثانه ندارن؟

دل درد دارم بعضی وقتا که فکر میکنم مال عفونته

ولی یبوست مزمن و طولانی داشتم یه مدت

بله خانمم مگ چیگفتم خب جواب سوالشه😐گف سوال زنونه دیگه

نیاز نبود اصلا جواب بدین وقتی اینطوری با این ادبیات باید بگین درست نیست به هر حال دفعه بعد لغو میشین مگه هر سوالی رو باید جواب بدین؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

[QUOTE=285518411]این چیزی که میگی نه نداره. چنوقته داریش؟ [/QUOTE دقیق نمیدونم چون فکر میکردم عادیه ...

نگران نباش طبیعیه تقرییا همه دارنش

آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق‌..
نیاز نبود اصلا جواب بدین وقتی اینطوری با این ادبیات باید بگین درست نیست به هر حال دفعه بعد لغو میشین ...

اگ دفعه بعدی بود باشه نی نی یارپنج اصلا خودم اونموقع همونطور  اومدم همونطوربای خدافظی خوشحالتون میکنم