2777
2789

نمیدونم اشکال داره یا نه ولی من از این کارا زیاد کردم 😁

الان گذاشتم کنار پنج سال میخوردم هورمونام ترکیده خیلی وضعم خرابه😑

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اشکال داره یا نه ولی من از این کارا زیاد کردم 😁 الان گذاشتم کنار پنج سال میخوردم هورمونام ...

این قرص رو دکتر به من داده 

تخمدان پلی کیستیک دارم

ال دی نیست سیپروترون کامپاند هست 

نمیدونم میشه دوتای آخرو نخورم یا نه

این قرص رو دکتر به من داده  تخمدان پلی کیستیک دارم ال دی نیست سیپروترون کامپاند هست  نم ...

پس اگه دکتر داده که باید دورش تموم کنی هورمونات قاطی نکنه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
کسی نمیدونه؟🥲

سلام عزیزم خوبی ؟ من تایپیک های شما رو دنبال میکنم چون تقریبا شرایطم مثله شماست الان هم مزاحمتون شدم یه سوال بپرسم ؟ الان وضعیت دخترت چطوره ؟ چند وقت یه بار میبینیش ؟ من هم پسرم پیش خودمه احتمالا هفت سالش که شد تحویلش بدم ؟ الان پشبمون نیستی که بچه رو دادی به پدرش ؟ خودت تونستی کنار بیای با دوری دخترت؟ تو یکی از تایپیک هات گفتی میخوای ازدواج کنی به سلامتی ازدواج کردید؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم

سلام عزیزم خوبی ؟ من تایپیک های شما رو دنبال میکنم چون تقریبا شرایطم مثله شماست الان هم مزاحمتون شدم ...

سلام عزیزم

طبق رای دادگاه هر دوماهی که پیش پدرش هست ۱۰ روز میتونه پیش من باشه،اما ما چون راهمون دوره و ۶ ساعت فاصله داریم، امکان پذیر نیست،تقریبا دو یا سه بار در سال میارمش هر بار یک ماه نگهش میدارم و برمیگرده پیش پدرش

پشیمون نیستم ،شرایط این که بیارمش پیش خودم رو نداشتم 

من به خاطر دخترم خیلی تلاش کردم که جدا نشیم اما به اجبار همسرم جدا شدیم ، الان پشیمون شده و خیلی ازم خواسته که برگردم ولی من دیگه حاضر به برگشتن به اون زندگی نیستم

ولی خب دوری از بچه خیلی سخته،هر بار که اسمش میاد غم تمام وجودمو میگیره هر شب قبل خواب یادش میفتم یاد حرفاش میفتم با گریه خوابم میبره

نبودش چیزی نیست که بتونی بهش عادت کنی ،این غم همیشه باهاته و حتی اگه بهترین زندگی رو هم داشته باشی هیچ وقت از ته دلت نمیتونی خوشحال باشی

خودت مادری متوجه حرفم میشی

آره عزیزم نامزد کردم

البته قبلش خیلی مشاوره رفتیم و وقتی مشاور گفت مورد مناسبیه نامزد کردیم

سلام عزیزم طبق رای دادگاه هر دوماهی که پیش پدرش هست ۱۰ روز میتونه پیش من باشه،اما ما چون راهمون دور ...

بله متاسفانه من هم فکر میکنم اگر بچمو به پدرش بدم غم دوریش بی مادریش همیشه باهامه و برخلافه اینکه میگن بعد یه سال عادی میشه هیچ وقت عادی نمیشه و همین الانش با فکر کردن بهش غم تمام وجودمو میگیره و گریم میگیره امیدوارم خدا از مردهای هرزه نگذره و اه این بچه ها دامنشونو بگیره ،،،،انشاله خوشبخت بشید و روزهای خوبی داشته باشید 

بله متاسفانه من هم فکر میکنم اگر بچمو به پدرش بدم غم دوریش بی مادریش همیشه باهامه و برخلافه اینکه می ...

ممنونم عزیزم

انشالله برای شما و گل پسرتون هم بهترین ها رقم بخوره🙏❤️