2777
2789
عنوان

ی لحظه لطفا

59 بازدید | 7 پست

من سه تا بچه دارم دوتا اخری کوچک هستن چون شوهرم دوست نداره من وسیله جلوگیری استفاده نمیکنه نمیزاره دستگاه حالا هرچی بذارم این ها رو ولش کنین خانما باردارم الا ی ماه هست میخوام سقط کنن خواهشن کمک کنین فاز نصحیت این ها رو برندارین حالم اوکی نیست اگ کسی چیزی میدونه بهم بگین شرایط زندگی سخته جتس ها گرون ..هنوز نتونستم خواسته هاشون عملی کنم چکار کنم نمیخوامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به اینکه خداوند روزی رسانه یقین نداری ؟؟؟

نکشش اون دنیا یقتو میگیره

تو مگه از فردا خبر داری عزیزجان هر بچه ایی پیشونی ایی،داره نکن این کارو 

ما برای یکیش هرروز و شب دعا ونذر میکنیم ولی ببین خدا ب تو داده چیزی ک ارزوی خیلی از ماهاست 

مراقبش باش

میبینی شرایطشو نداری سقط کن وقتی میبینی نمیتونی از پس هزینه ها و...بربیای خیلی کار درستی میکنی اگ سقط کنی.و شوهرتو راضی کن ک جلوگیری کنید آخه نمیشه ک اینجوری مگه دوران قدیمه؟واقعا سخته با ۳تا بچه یکی دیگم بیاری واقعا سخته.خیلی ب اون بچه لطف میکنی اگ سقط کنی والا با این گرونی ۴تا بچه سخته خیلی سخته.بازم خودت فکراتو کن و هرچی ک میبینی درست تره انجام بده.برا جلوگیری هم اگر شوهرت راضی نشد قرص ال دی بخور ک باز مث الان نشه 

به اینکه خداوند روزی رسانه یقین نداری ؟؟؟ نکشش اون دنیا یقتو میگیره تو مگه از فردا خبر داری عزیزجا ...

بابا چی میگی تو این گرونی وقتی شرایطشو نداااره بچه وااااسه چیهههه چرا اول فکر نمیکنید بعدا حرف بزنید تو این گرووونی آخه حالا بیاد ب این فکر کنه که گناهه و....

اون بچه گناهی نداره ک کشته بشه بخاطر اینده ایی ک معلوم نیس یکساعت دیگش چی میگذره

مادرش باید تصمیم بگیره وقتی میبینه شرایطشو نداره اصلا نباید اون بچه رو به دنیا بیاره.