2777
2789
عنوان

ضربان قلب پایین جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 28 پست
حتما عزیزم البته امروز رفتم دکتر گفت چون واژینال یذره کمتر نشون میده 

خب پس نگران نباش

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبم کلا داره از جا در میاد  راستش روز قبل سونو شدیداااا با شوهرم دعوام شد سر یچیز الکییییی‌دع ...

انشالله ک چیزی نمیشه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
حتما عزیزم البته امروز رفتم دکتر گفت چون واژینال یذره کمتر نشون میده 

یعنی چه گلم ؟یعنی واژینال صدای قلب ضعیفتر نشون میده

مال من جنینم قلبش ضربان پایینه 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

برای شما چی شد ؟؟ برا من هم ۸۶ بود و رشدشم کم بود لطفا بگین چی شد نتیجه بارداری شما؟

عزیزم من نرفتم سونو دیگه هنوز مال من رشدش جلوتر ۳روز

دق نکن عزیزم من یک هفته بعد شد ۱۳۶  ۱۰ هفته شد ۱۷۰  ۱۲ هفته شد ۱۶۸  ۱۴ هفته ام ۱۴۶ ...

خدایا شکرت

مال من همه چی طبیعی بود ۶هفته،۶روژ بودم که جنین ۷هفته دو روز بود.ضریانش ۶۱بود

دق نکن عزیزم من یک هفته بعد شد ۱۳۶  ۱۰ هفته شد ۱۷۰  ۱۲ هفته شد ۱۶۸  ۱۴ هفته ام ۱۴۶ ...

عزیزم سونوی اولی چند هفته رفتی ؟چند بود ضزبانش 

الهی 

خدا حفظش کنه 

چقدر خوشحالم کردی جواب دادی

استرس خیلی بده

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند
۱۰۹که خوبه 

والا دکتر و سونوگرافیست خیلی منو ترسوندن بخصوص دکترم و ماماش 

اینقدر ترسوندن که تو این مدت از صدتا دکتر دیگه پرسیدم. یکیشون یه آقایی بود قشنگ 25دقیقه تو مطبش داشت باهام حرف میزد که چیز مهمی نیست ولی من نمیتونم اروم بگیرم. 

از طرفی توی مقالات بین المللی توی 6 هفته و 2 روز ا. 89 تا 133 نرماله 

نمیدونم اینها چی میگن پس

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند