2777
2789
عنوان

سلام بر کسانی که گمان میکنند...

240 بازدید | 22 پست

سلام بر کسانی که 

گمان میکنند دنیا به آخر رسیده و دیگر راهی برای آنان باقی نمانده،

و نمیدانند که خدا بعد از هر سختی راه راحتی برای آنها فراخ نموده ...  ❤

🍃ان مع العسر یسرا 🍃

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علیک سلام

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
من بهش ایمان دارم بهش اما آخه کی تموم میشه این افسردگی لعنتی 

خودم هم ایمان دارم عزیزم . امیدوارم بتونم بر نا امیدی فائق بیام. 

برات دعا میکنم

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
چطوری درمان شدین؟

با یک معجزه

یه مدت خواهرم اصرار میکرد درسهای استاد شجاعی رو گوش کنم.اما من قبول نمیکردم.

یک روز احساس کردم دیگه راهی برام نمونده.با بی میلی شروع کردم.بعد از اینکه چند تا ویس گوش دادم ،خیلی علاقه مند شدم.

تو تلگرام داری؟یا ایتا؟

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

با یک معجزه یه مدت خواهرم اصرار میکرد درسهای استاد شجاعی رو گوش کنم.اما من قبول نمیکردم. یک روز اح ...

ایتا دارم من اینجا یه متن قشنگ خوندم یه مدت که نمی خندیدم بهم یاد داد که بخندم اما کاملا موقتی بود اثرش رفت