2777
2789

اگ به پولش نیاز نداری ،بله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اذیت بودم جنگیدم برا زندگیم برای آینده والان اون آینده اس .با بیست سال بازنشسته کردم هم حقوق دارم هم زندگیم حفظ شد هم خداراشکر بچه خوبی تربیت کردم ... یاد بگیرید بجنگید آسون ترین راه همیشه بهترین راه نیست 

اگ به پولش نیاز نداری ،بله

همعین بینیاز،نیستم ولی حاضرم کم بخورم ولی بچه ام مشکل نداشته باشه. الان چهارساله هست هنوز موشک میبندم از بس وقتی واسش نزاشتم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
مگه دیونه شده باشی 😐👌 چنان کاری کنی 

چرا؟ آخه دائم تو ماد کودک سرما میخوره از پوشک هنوز باز نشده. کامل حرف نمیزنه. خودمم هنوز از عید نتونستم خونه تکونی کنم

خدارحمتش کنه، خو بزار مهد برو سرکارت 

ممون.میزارم ولی تو مهد هزار جور مشکلات واسش پیش میاد مهد مثل مادر نمیشه واسش

من اذیت بودم جنگیدم برا زندگیم برای آینده والان اون آینده اس .با بیست سال بازنشسته کردم هم حقوق دارم ...

با ۲۰سال چطور بازنشسته کردنتون؟ من الان ۸سال سابقه دارم

خل مزایا و حقوق خوب  کار پرستیژ رو ول کنی چی بشه

این ظاهر قضیه هست خدا زن،رو آفریده که تو خونه باشه واقعا اذیت میشم هم خودم هم بچه