2777
2789
عنوان

بچه هاي دوازدهم براي كنكور ميخونيد؟ يا تمركزتون رو نهاييه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست

شما خودت رو کدوم تمرکز کردی؟

کنکور چیکار کردید خوب دادین یانه؟

من هنوز تو مستمر ها موندم معدلم بالاست ولی خیلی تنبلم همش درسا رو ميندازم برای دقیقه نود حس درماندگی میکنم میشه یکم از مهارت ها و تجربه هات بگی؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت رو کدوم تمرکز کردی؟ کنکور چیکار کردید خوب دادین یانه؟ من هنوز تو مستمر ها موندم معدلم بال ...

ما نهاييمون مهم نبود و فقط ميرفتيم برا پاس شدن تمركزمون خوده ازمون بود🥺ببخشيد رشتمو نميتونم بگم بدلايلي 

اشتباه نكن نهاييتونو مهم تر كردن جز كنكور شده نه؟ يعني اگه معدلتون پايين باشه كنكور خوب بديد قبول مي ...

خب هردوش تاثیر داره ۶۰ کنکور ۴۰ نهایی تخصصی هارو که میخونم عمومیا هم قسمت نوبت اول رو خیلی خوب خوندم قسمت نوبت دوم هم اردیبهشت میخونم اون درسایی که وقتشون کمه