2777
2789
عنوان

میخوام لاغر کنم بیاین کمک

171 بازدید | 23 پست

بچه ها من 10کیلو اضافه وزن دارم البته بگم چاقی موضعی ندارم  که مثلا فقط شکمم زده باشه بیرون کلا توپرم  و اینجوری دوست ندارم لاغر دوست دارم. الان یه هفته است کالری شنار مانکن نسب کردم طبق اون 1200 کالری میخورم ولی یه روز تو هفته برا خودم آزاد گذاشتم بنظرتون اینجوری لاغر میشم؟ اگه نه راهکار بدید لطفا. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرکاری میکنم بازم چاق میشم دیگه نە توپرم نە تپل بخدا شدم گاومیش حالم از خودم بهم میخوره  ای ...

منم هر کاری میکنم کالریمم کم کردم بازم چاق میشم 

خواهر تو باز خوبه ازدواج کردی و بعد ازدواجته 

من مجردم 😢

ميشه راجب كالري شماري ي توظيح كلي بهم بدي؟منم ميخام لاغر كنم اخه🥹

سلام عزیزم... اره گلم... ببین کالری شماره زیره یا مانکن یا کرفس یکی رو انتخاب کن نسب کن بعد یه قسمت داره هر غذایی میخوری  مقدارشو وارد می کنی بهت کالری مصرفی تو میده مثلا 8 قاشق برنج خوردی وارد می کنی بهت کالریسو میده از اونطرف  فعالیت ورزشی هم اگه داشتی وارد میکتی  و مقدار کالری که سوزندی رو بهت نشون میده برایند کالری مصرفی و کالزی که سوزندی هم بهت نشون میده. 

منم هر کاری میکنم کالریمم کم کردم بازم چاق میشم  خواهر تو باز خوبه ازدواج کردی و بعد ازدواجته& ...

والا ازدواجم نکرده بودم همین بودم از بچگی حسرت به دل موندم کە یە بار خودمو لاغر ببینم

من هرکاری میکنم بازم چاق میشم دیگه نە توپرم نە تپل بخدا شدم گاومیش حالم از خودم بهم میخوره  ای ...

عزیزم بخودت اینجوری نگو بیا تو هم شروع کن از هنین الان رعایت غذلیی از فردا ورزشم بزار تنگش

منم هر کاری میکنم کالریمم کم کردم بازم چاق میشم  خواهر تو باز خوبه ازدواج کردی و بعد ازدواجته& ...

ااشکال. نداره شروع کن. من زدم سیم اخر اخه لاغری خیلی بیشتر بهم. میاد. یروز رو ازاد گذاشتم امروز خیلی خوردم وجدان درد داذم عصر میرم پیاده روی