2777
2789
عنوان

ازدواج

262 بازدید | 22 پست

سلام وقتتون بخیر .

من ی جوون 26 ساله ام که دارم ادامه تحصیل میدم شاغلم هستم .

ی سوال داشتم از خانوما پسرا با این شرایط و گرونی ها و مخصوصا توقع بالای دخترا چجوری ازدواج کنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مناسب پیدا کن ک توقعش بالا نباشه 

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.

کی گفته توقع دخترا بالاس

اونی که میگه پولدار باشه فلان باشه برا وقتیه که اخلاق طرفو نمیشناسن و بر این فرض میگیرن که طرف اخلاقش معمولیه پس حداقل باید اینارو داشته باشه

بعدشم پسر خوشتیپ پولدار آرزوی همس، مثل دختر خوشگل و خوش اخلاق و مطیع همسر برای مردا

والا من دختر پر توقع نه دورم دیدم نه تو این سایت دیدم فقط گیر سه پیییچ دادین دخترا پرتوقع ان فلانن کجا پر توقع هستن آخه والا دختری که پسر و بخواد حاضره با کمترین شرایط ممکن زنش بشه منتهای مراتب این پسرها هستن که تکون نمیدن به خودشون یه سوئیت اجاره کنن بعد لنگاشون و میندازن رو هم و انگ پر توقع بودن میچسبونن به دخترا 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

دخترخاله شوهرم تازه عقد کرده حسابدار یه اداره هست ولی با همسرش توافق کردن مجلس نداشته باشن جهاز چیزای ضروری حتی مبلم نمیخرن ولی با وام ازدواجشون و پس انداز شوهرش یه خونه کوچیک تو منطقه خودشون خریدن البته فعلا به علت کمبود مالی یکساله رهن کامل دادن تا آینده چی بشه من خودم کارشونو تایید میکنم تو این شرایط اقتصادی ولی دیگه هر زوجی یک ایده و طرز فکری دارن 

دخترا پر توقع نیسن

فق ی مرد خوش هیکل قد بلند خوشتیپ خوشگل خوش اخلاق با شرایط مالی متوسط که خونه و ماشین و خرج ومخارج عروسی داشته باشه میخان

خاسته زیادی نیس☹

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺