2777
2789

قلب های ارغوانی 

واقعا خوبع

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب های ارغوانی

من پیش از تو

با عشق روزی

جایی که عاشق بودیم

پنج قدم فاصله

اگه اقتباسی دوست داری غرور و تعصب✨

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین
ممنون عزیزم لطف کردی خیلی حوصلم سررفته گفتم ی چیزی ببینم تا افطار 

فدات گلم ♥️

سلام عزیزم من درموردمصرف قرص متادون سوال دارم بهت درخواست بدم میشه قبول کنی باهات صحبت کنم ممنونت میشم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤