2777
2789

یه اتفاقی واسم افتاده خیلی برای خودم عجیبه میشه شما نظرتونو بگید؟ من قبلا همه چی رو علمی و منطقی تحلیل میکردم گاهی وقتا میگفتم همه چیز دروغه و خدا خیالاته (فقط این بحث رو باز نکنید نمیخوام تاپیک بترکه مجبورم بگم که متوجه بشید) کلا هیچ چیزو بدون دلیل نمیپذیرفتم و یه جورایی معتقد نبودم الآن چندوقتیه به شددددت معتقد شدم و هرکیم هر چی میگه و از علم حرف میزنه باورام عوض نمیشه خیلی واسه خودم عجیبه اصلا هر دلیل منطقی هم برام بیارن باورم عوض نمیشه خیلییییی هم آرامشم زیاد شده گاهی وقتا حتی انگار یه ارتباط قلبی دارم با کسی از بس آروم میشم…اصلا اغراق نمیکنم خیلی حالتام عجیبه بنظر شما چرا؟؟؟ یمدتم افسردگی داشتم خیلی یهویی خوب شدم!

به نظرتون نیاز دارم بچه ها خیلی سردرگمم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم بدون دلیل همه چیو انکار میکردی و با دلیل هم قانع نمیشدی و الان هم بدون دلیل همه چیو پذیرفتی و حتی دلایل علمی هم شما رو راضی نمیکنه !!!!!!!

به نظرم بدون تعصب برو دنبال دلیل و منطق . ببین کدوم درسته بعد برو سراغش 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
شما هم بدون دلیل همه چیو انکار میکردی و با دلیل هم قانع نمیشدی و الان هم بدون دلیل همه چیو پذیرفتی و ...

بحث اینه که هیچوقت نمیشه با قاطعیت گفت چیزی درسته یا غلط فقط به نظر هرکسی تا حدودی مسائل درست یا غلط بنظر میرسه…

رک و پوست کنده فک کن به هیچی معتقد نباشی خیلی یدفه ای اعتقاد پیدا کنی بعد افسردگیم آدم معتقدی ش ...

به نظرم خیلی چیز عجیبی نیست ، خیلی وقتا همچین چیزی پیش میاد ، درسته خارج از چارچوبه ولی منطقی هست.

چیزایی که گفتی راجع به نیازهای روحی انسانه و روح هم چون مادی نیس خیلی با قوانین فیزیکی حاکم بر جهان تطبیق پیدا نمیکنه.

یه مثال ساده بزنم ، من خودمو آدم مذهبی ( طبق تعاریف شرع و عرف جامعه) نمی‌دونم اهل نماز و روزه نیستم ولی هر روز با خدا حرف می‌زنم ، همون‌طور که از شنیدن یه موسیقی زیبا لذت می‌برم از شنیدن قرآن با صدای زیبا هم لذت می‌برم...