آيدااا٢ مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1511 عنوان اقايوني كه ميان عضو سايت ميشن ولي با اسم كاربري خانم😂خجالت بكشيز بخدا من گاگول نيستيم اوسكول جان | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 55 پست 😂همينجا بگم خاك بر سر احمقت .. مثلا ميخاستي سركارم بذاري 1402/01/25 | 15:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آيدااا٢ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1511 دمت گرم که اشاره کردی آفرین.... بلکه خجالت بکشن و شایدم مرد نباشن با احترام به زن نمیگم زن هستن ول ... 🙏🏼🙏🏼🙏🏼دقيقا
دخترلبخندآزادی عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 46 عزيزم سايت عموميه… عضو شن استفاده كنن نوش جانشون؛ ولي با اسم دختر واقعا حركت چيپيه بيان به خيال خودش ... گفتم با اونایی که قصدشون دوستی و مخ زنی کاری ندارمولی واقعا بعضی هاشون میترسن اسم مرد بزنن تا خانوم ها تو تایپیکشون میبنن یه مرده گارد میگیرن دختر رها❤
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29470 a ..🤣 خودشه؟ نه مال من اول اسمش یه چیز دیگستولیییخیلی مشکوکم که زنه یا مرداخه خیلییی گرم گرفته با مندخترا و زنا این طوری حرف نمیزنن "من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"
آيدااا٢ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1511 به منم پیام داده بودن با نام کاربری زن بعدش میگفت باهم آشنا بشیم و اینا فهمیدم ، لغو کردم😑 واي واقعا خاك بر سر اينجور انسانهاي حقير و پست و بدرد نخور و خاله زنككككك😫عصبيممممم
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 آخه خدایی درخواست دوستی اونم نی نی سایتت دمتون گرمم🤣🤣🤣🤣🙌🏻الان سه تاشون رو هوا معلقن نه پذیرفتم نه لغو کردم 😁😂 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
آيدااا٢ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1511 نه مال من اول اسمش یه چیز دیگست ولییی خیلی مشکوکم که زنه یا مرد اخه خیلییی گرم گرفته با من دخترا ... مرده،،، اين به ظاهر خانم هم حرفاي چرت زد بهم منم بدون دعوا سريع لغو دوستي رو زدم و قسمت پيام هارو زدم حذف، براي اون هم پاك ميشه وقتي حذف رو ميزنم؟
soheil_single_star عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 557 اتفاقا یکیشون امروز درخواست داده بود. البته با اسم آقا بود. اخه دوستی تو نی نی سایت به چه دردتون م ... والا همینو بگو. اینجا چقد باید یکی احمق باشه دنبال همدم و رفیق و رل بگرده. نه طرفومیشناسی و نه میبینی. فقط با اسم 😐😐 کاربر آقا هستم
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29470 مرده،،، اين به ظاهر خانم هم حرفاي چرت زد بهم منم بدون دعوا سريع لغو دوستي رو زدم و قسمت پيام هارو زد ... نمیدونمولی فک نکنم برا اونم پاک شه "من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"
آيدااا٢ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1511 آخه خدایی درخواست دوستی اونم نی نی سایتت دمتون گرمم🤣🤣🤣🤣🙌🏻 الان سه تاشون رو هوا معلقن نه پذیرف ... متاسفانه من فك ميكردم خانمه براي يه موضوعي درخاست دادم كه پيام بديم بعد فهميدم كه….. حالا حذف پيام هارو زدم نميدونم برا اونم پاك ميشه يا نه
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29470 والا همینو بگو. اینجا چقد باید یکی احمق باشه دنبال همدم و رفیق و رل بگرده. نه طرفومیشناسی و نه میبی ... وقتی مریض جنسی باشی حرف زدنم برات کافیه! "من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 بابا لامصبااا اول یه نگاه به تاپیک هام حداقل به امضام بندازید بعد رو اون لامصب کلیک کنید درخواست بدید😂😂😂🤦🏻♀️ دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
آيدااا٢ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1511 نمیدونم ولی فک نکنم برا اونم پاک شه هعيييي😫چه بد
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 9949 متاسفانه من فك ميكردم خانمه براي يه موضوعي درخاست دادم كه پيام بديم بعد فهميدم كه….. حالا حذف پيام ه ... آره فک کنم پاک میشه🤔 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
soheil_single_star عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 557 وقتی مریض جنسی باشی حرف زدنم برات کافیه! اسگولن بیشتر. کاربر آقا هستم