2777
2789
عزيزم سايت عموميه… عضو شن استفاده كنن نوش جانشون؛ ولي با اسم دختر واقعا حركت چيپيه بيان به خيال خودش ...

گفتم با اونایی که قصدشون دوستی و مخ زنی کاری ندارم

ولی واقعا بعضی هاشون میترسن اسم مرد بزنن تا خانوم ها تو تایپیکشون میبنن یه مرده گارد میگیرن 

دختر رها❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

a ..🤣 خودشه؟

نه مال من اول اسمش یه چیز دیگست

ولییی

خیلی مشکوکم که زنه یا مرد

اخه خیلییی گرم گرفته با من

دخترا و زنا این طوری حرف نمیزنن

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

به منم پیام داده بودن با نام کاربری زن بعدش میگفت باهم آشنا بشیم و اینا فهمیدم ، لغو کردم😑

واي واقعا خاك بر سر اينجور انسانهاي حقير و پست و بدرد نخور و خاله زنككككك😫عصبيممممم

آخه خدایی درخواست دوستی اونم نی نی سایتت دمتون گرمم🤣🤣🤣🤣🙌🏻

الان سه تاشون رو هوا معلقن نه پذیرفتم نه لغو کردم 😁😂

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

نه مال من اول اسمش یه چیز دیگست ولییی خیلی مشکوکم که زنه یا مرد اخه خیلییی گرم گرفته با من دخترا ...

مرده،،، اين به ظاهر خانم هم حرفاي چرت زد بهم منم بدون دعوا سريع لغو دوستي رو زدم و قسمت پيام هارو زدم حذف، براي اون هم پاك ميشه وقتي حذف رو ميزنم؟

اتفاقا یکیشون امروز درخواست داده بود. البته با اسم آقا بود. اخه دوستی تو نی نی سایت به چه دردتون م ...

والا همینو بگو. اینجا چقد باید یکی احمق باشه دنبال همدم و رفیق و رل بگرده. نه طرفو‌میشناسی و نه میبینی. فقط با اسم 😐😐 

کاربر آقا هستم
مرده،،، اين به ظاهر خانم هم حرفاي چرت زد بهم منم بدون دعوا سريع لغو دوستي رو زدم و قسمت پيام هارو زد ...

نمیدونم

ولی فک نکنم برا اونم پاک شه

آخه خدایی درخواست دوستی اونم نی نی سایتت دمتون گرمم🤣🤣🤣🤣🙌🏻 الان سه تاشون رو هوا معلقن نه پذیرف ...

متاسفانه من فك ميكردم خانمه براي يه موضوعي درخاست دادم كه پيام بديم بعد فهميدم كه….. حالا حذف پيام هارو زدم نميدونم برا اونم پاك ميشه يا نه

والا همینو بگو. اینجا چقد باید یکی احمق باشه دنبال همدم و رفیق و رل بگرده. نه طرفو‌میشناسی و نه میبی ...

وقتی مریض جنسی باشی حرف زدنم برات کافیه!

بابا لامصبااا اول یه نگاه به تاپیک هام حداقل به امضام بندازید بعد رو اون لامصب کلیک کنید درخواست بدید😂😂😂🤦🏻‍♀️

متاسفانه من فك ميكردم خانمه براي يه موضوعي درخاست دادم كه پيام بديم بعد فهميدم كه….. حالا حذف پيام ه ...

آره فک کنم پاک میشه🤔