2777
2789

زنداداشم اهل آرایش نیست خواهر شوهرم همسرش اومدن خونه مامانم فامیل هستن زنداداشم هم بود رفت آرایش غلیظ کرد اومد دقیقا نشست روبه روی شوهر خواهر شوهرم باهم احوال پرسی کردن خدا شاهده بعد که رفتن زنداداشم ناراحت شده گفت شوهر خواهر شوهرت بهم گفت قشنگی چرا دعواش نمیکنی تو روی من غیرت نداری 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑

بچه ها اصلا من شوهر خواهر شوهرم راحت نیستم برم بهش بگم چی....

زنداداشم قشرق کرد هرچقدر خاستم بگم چرا جوابشو ندادی خودت مادرم گفت باید سکوت کنی این حرفا خوبیت نداره گفته بشن 

تو شوکم هم رفتار شوهر خواهر شوهرم 

هم زنداداشم 

هم از مادرم عصبانیم تراست حرفم بزنم تو فشارم 

هم ناراحتم واسه خواهر شوهرم

دیوونه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بارم بفرمایین شما تازه شروع شده بود ماهواره نشون میداد 

بعد جایی دعوت بودیم ... عموی شوهرم گفت بعد شام حالانمره بدین از یک تا ده به غذا 

منم برداشتم گفتم عمو بریم تو اتاق بریم تو اتاق دیدم بنده خدا هیچی نگفت سرشو انداخت پایین ... یکم که فکر کردم دیدم چه حرف بدی گفتم به مرد نامحرم 🫤

ولی منظور من برای امتیاز  دادن بود ..آخه تو بفرمایین شام میرن تو اتاق امتیاز میدن🫤🫤

😬😮‍💨😮‍💨🥲🥲

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
رفتیم خونه دایی خر پولنا بعد چند سال برا عید دیدنی اینم بگم اومده بودن خونمون عیددینی صبح اومدن صبح ...

پولدار تقریبا همشون این شکایت اگه این جوری نمی کردن که جمع نمی کردن،😐

پولدار تقریبا همشون این شکایت اگه این جوری نمی کردن که جمع نمی کردن،😐

ماجراها دارم با این زندایی من

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 
روزعقدم رفتیم آرایشگاه،آرایشگر وقتی داشت اصلاح میکرد بهم گفت زبون بزار،منم زبونم و در آوردم گذاشتم ب ...

خخخخخخ وای امان از این دفعه اولا 😬😭😅😄😄

منم رفته بودم عکس از دندون بگیرم ازون تکی ها .. یه چیزی گذاشت تو دهنم گفت محکم گاز بگیری 

منم محکم گاز گرفتم گفت آخ دستم ... الان که نگفتم وقتی دستمو درآوردم منظورم بود 😵‍💫😠😠😠

یک بارم رفتم عکس کلی از فک بگیرم .. یادم نیست خانمه چی گفت من اشتباه متوجه شدم  .. یه چیزی بود باید چونمو میزاشتم رو اون  .. منم نمیدونسم..

اون چیزی که باید چونمو میزاشتم روش به زور دهنمو وا کردم بره تو دهنم خانمه گفت چیکار میکنی چونتو بزار روش 🥲

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡