2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه رمضان بود چند مدل غذا درست کردم ینی قشنگ یه ۷ یا ۸ مدل تو سفره بود دیگه با دوتا بچه کوچیک یکی ۳ ونیم یکی۶ ماهه

همه خانواده شوهر دعوت کردم ... بعد اینکه رفتن رفتم دستشویی دیدم ای داد بی داد سطل زباله توالت که کوچیک بود یک وجبی  که پر شده بود از نوار بهداشتی خونی و چنتا هم رو درش گذاشته بودم یادم رفته خالی کنم 

ینی هنو بعد چند سال یادش میوفتم دلم میخواد بمیرم فقط 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

دوستم گفته بود یکی از پسرای فامیل گفته بابا مامانش تولدشو یادشون می‌ره یه روز اتفاقی تاریخ تولد همو پرسیدیم منم با اینکه تو حفظ تاریخا افتضااااحم به زور تاریخ تولد این پسررو حفظ کردم که تبریک بگم 

بعد از چند ماه به دوستم گفتم یه ویدیو کیک اینا پیدا کن معمولی باشه ( عاشقانه نباشه و...) تا تو اینستا براش بفرستم ( که نه فکر کنه خیلی برام مهم بوده سو تفاهم نشه ولی خوشحال بشه ) 

منم برای همه پسرا تو پوزم ، آقا تبریک گفتم ، نه تنها تاریخ تولدشو اشتباه فهمیده بودم ، بلکه زیر پسته یه چیزی مثل کراشتو تگ کن بود و پیجه ماله رلا بود 🙂 و من بعد یکسال فهمیدم و پستمو پاک کردم 

تیمیدنژذینیذیمسدتس 

روزعقدم رفتیم آرایشگاه،آرایشگر وقتی داشت اصلاح میکرد بهم گفت زبون بزار،منم زبونم و در آوردم گذاشتم بغل لبم😑🤦،نخندین اولین دفعه ام بود اصلاح میکردم🙄

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

رفتیم خونه دایی خر پولنا بعد چند سال برا عید دیدنی اینم بگم اومده بودن خونمون عیددینی صبح اومدن صبح بعدش رفتن پذیرایی هم همچی عالی و اینا بعد ما رفتیم زندایی که استقبال نیومد بعدشم که نشستیم بشقاب پلاستیکی گذاشت جلومون یه پیش دستیم چندتا هویچ خلال شده توش بود گذاشت وسط میز شیرینیم چهارتا دقیق میگم فقط چهارتا از اون شیرینی هایی که خودمون اورده بودیم و  چید تو پیش دستی اونم گذاشت وسط میز ن بفرمایی نه هیچی نشست رو مبل بدون هیچ حرفی زل زد به ما ماهم سریع پاشدیم اومدیم هنوز به خودم فحش میدم چرا رفتم

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...