2777
2789

سلام جیگرا با یه اقایی که اختلاف سنی زیادی داریم ۲۲روزی میشه اشنا شدیم همو دوسداریم خیلی.بخاطر تجربه بدی که داشته ۴ماه با یه خانوم عقد بوده چندسال پیش بیچاره رو هلاک کرده از لحاظ روحی و مالی کاری کرده فراری شه از ازدواج دیشب بهم گفت کیس عالی ای هستی برای ازدواج اما من انقدر فراری شدم فعلا دیگه به ازدواج فکر نمیکنم هدفای مهم تری مثل کارم دارم بعد گفتم یعنی به ازدواج با من فکر نمیکنی؟گفت چرا حرف میزاری تو دهنم😐😂

نمیدونم چیکار کنم ذهنم خیلی درگیره

نظر شما چیه؟دوس ندارم واقعا بیخیالش بشم بهترینه از هر لحاظ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقده اختلاف سنیتون

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
عزیزم فقط بیست و دو روزه با هم آشنا شدید یکم بزار بگذره از هم شناخت پیدا کنید  شاید خودت دیگه ت ...

درسته عزیزم اما نظر سنجیای قبل رو خوندم قاطع به هم میگفتن کات کن..یکم دو به شک شدم🤦🏻‍♀

خب صبر کن توعم یکم. هنوز یکماه نیست همو میشناسید چه توقعی ازش داری نمیتونه همین فردا پاشه بیاد خواست ...

نه من حرکتی قرار نیست بزنم منتها دوس ندارم ادامه بدم ولی اینم نظرش عوض نشه

چش صبر میکنمممم