2789
عنوان

همسرم!!

340 بازدید | 23 پست

سلام خانما

شوهرم دیشب گرفته میرم خارج ازشهر با چن نفرازدوستام

شب روبمونیم فردا میام

گفتم نه بمون خونه منم تنهام

هی زنگش میزدن هی میگفتن بیاچرانمیای بقیه دوستان هم هستن چ راحت میان توام هستی!!!

اوناهم ن زن دارن ن اوضاع درستی!

گفتم خانوادگی میبود منم باهات میومدم

ولی اینجوری ن اخرهفتس بمون منم اینجاتنهام

اقا رفت توقیافه.دراخر باعث ناراحتی قهرشد

بنظرشمابایدمیزاشتم ک بره؟

برای اولین باربود خودشم میگه نمیزاری برم ک عادت میکنم گفتم اره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خووووبی کردی

اون بود میذاشت با دوستای مجردت ک اوضاع خوبی ندارن بری

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

کار خیلی خوبی کردی نذاشتی دوستای شوهرم اومدن دنبالش منو خودش فکر کردیم میرن بیرون بیاد ولی شب فهمیدم نمیاد  خیلللی ناراحت شدم شوهر منم واس اولین بار بود ولی الان بعد اون روز دوبار دیگه هم شب موند بیرون

به نظرم هرچی با مردا راه بیای تا وقتی که می‌دونی مشکلی ایجاد نمیکنه خیلی خوبه امان از گیر الکی به خد ...

همین ک حسم میگه سالم نیس.دوسندارم بره.مردا امتحانشونو پس دادمیدن جایی برای اعتماد نمیزارن.

کی بی غیرته؟چراتوهین میکنی بی ادب

کسی که ب زنش میگه بیا با هم بریم پیش دوستای مجردم اونم دوستایی که اوکی نیستن ،چ معنی میده؟

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺