2789
عنوان

ترمیم بینی

55 بازدید | 5 پست

الان که دارم اینو مینویسم گلوم پر از بغضه و میخوام گریه کنم فقط ۲۰سالمه الان نزدیکای ۸ماهه عمل کردم بینیم گوشتی بود نوکش وفقط مشکلم نوک بینیم بود تیغه بینیم باریک بود

ولی الان بینیم اینقدر بزرگو زشته وتیغه بینیمم پهنه 😭😭

خیلی چهرمم بخاطر بینیم زشت شده 

هرکسم بینیمو میبینه میگه زدی بینیتو خراب کردی😔

راستم میگن یه دکتر دیگه رفتم ببنیمو دید گفت ری*ده تو دماغت باید ترمیم کنی

تورو خدا بگین عمل ترمیم بینی خوب میشه ؟نتیجه خوبی میده؟یه دکتر خوب برای ترمیم معرفی کنید

توروخدا برام دعا کنید محتاج دعاتونم🥺😭🙏

کدوم شهری

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گرمسار

دکتر خوب اونجا نمیشناسم

اگه بتونی بیای شیراز یا تهران دکترای خوبی داره واسم ترمیم

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
دکتر خوب اونجا نمیشناسم اگه بتونی بیای شیراز یا تهران دکترای خوبی داره واسم ترمیم

نه عزیزم اینجا که نه ولی همون تهران اگه واقعا دکتر برای ترمیم میشناسی که خوب ترمیم کنه لطفا معرفی کن خداخیرت بده

نه عزیزم اینجا که نه ولی همون تهران اگه واقعا دکتر برای ترمیم میشناسی که خوب ترمیم کنه لطفا معرفی کن ...

دکتر رویا لطفی یگانه تهران عاااالیه

یعنی کارش حرف نداره ها

ولی هزینش بالاس

پنجاه به بالا