2777
2789
عنوان

به نطرتون قبل ازدواج به چ چیزایی باید بیشتر توجه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست
به شخصیت و اخلاق بعد مادیات مثلا برای من خیلی مهم بود اهل خانواده باشه و رفیق باز نباشه خداروشکرد ...

رفیق باز نیست خداروشکر

ترسم چیزای دیگ اس

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 
والا بمونی بهتر از ازدواجه. مردا اکثرا سرو گوششون میجنبه. جدا از این تحمل اقوام خودمون کم بود حالا ...

چی بگم 😂🥲

اخه تنهایی ام سختیای خودشو داره

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم 😂🥲 اخه تنهایی ام سختیای خودشو داره

نه اصلا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اونا رو بعد پولش ببین ولی پول نداشته باشه واقعا سخته اون زندگی پیر میشی

آره اونم با وضعیت الان...

عین هندونه در بسته س. 

حق 🤦🏻‍♀️👌🏻

😂😂 آره ولی اولویت چیزای دگ ام هس مهربونی ،پاکی اش،تحصیلاتش... البته پولم مهمه ها😐

اسی من یه خاله دارم

وقتی ۲۵ سالش بود و میتونست پسرای بهتریو انتخاب کنه با یه پسر خیلی مهربون و بااخلاق ازدواج کرد

ولی پسره پول نداشت

الان بعد ۱۵ سال خالم تمام عضلات بدنش دچار اسپاسمای عصبی شده و خودشم یه آدم استرسی شده

از بس بابت بی پولی پسره فکر و خیال کرد و خودشم مجبور شد بره تو یه شرکت مزخرف سرکار که زندگیشون بچرخه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اسی من یه خاله دارم وقتی ۲۵ سالش بود و میتونست پسرای بهتریو انتخاب کنه با یه پسر خیلی مهربون و بااخ ...

وای 🥲🤦🏻‍♀️

خودم ی مدت دگ درسم تموم شه شاغل میشم به امیدخدا

اونم همینطور ،کار خوبی داره اگرچه الان اهی به اون صورت در بساط نداره

ولی

میدونی

خیلی از چیزایی دگ میترسم

مثل خیانت یا هوس بازی

دیدم بد شده نسبت ب مردا یکم

هیچی ازش ندیدم ها تا الان ... ولی میترسم

چجوری بفهمم از این لحاظا آدم درستیه یا ن

خیلی بی تجربه ام

وای 🥲🤦🏻‍♀️ خودم ی مدت دگ درسم تموم شه شاغل میشم به امیدخدا اونم همینطور ،کار خوبی داره اگرچه ...

اگه آدم ناجوری باشه تو دوران آشنایی یا دوستی قطعا می فهمی

مگر خودتو بزنی به نفهمیدن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨