2777
2789

سلااام 😊👋🏻

کسایی ک متاهلن یا توی رابطه ی طولانی اند میشه جواب بدننن لطفاااا

چ چیزایی اولش دیدید ولی اهمیت ندادین و بعدا مشکل ساز شد؟

کلا به عبارتی چطوری با چشم باز انتخاب کنم،به چ چیزهایی توجه کنم؟

خیلی میترسم بداخلاق یا خیانت کار یا هوس باز از آب دربیاد طرفم🥲💔

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

ازدواج نکن😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نکن😐

مرسییی😂🥲

بخدا میترسم اخرش از ترس همون مجرد بمونم

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

دیگه به جنم و عرضه طرف 

معمولا مردایی که به کار میچسبن اهل خیانتم نیستن و معتادم  نمیشن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
به خانواده  روابط بین پدر و مادر و خواهر برادرها  به عقاید و افکار  به طرز صحبت لب ...

مادرشو خیلی دوست داره و احترام میذاره بهش

ولی با برادرش زیاد خوب نیست

مرسییی😂🥲 بخدا میترسم اخرش از ترس همون مجرد بمونم

والا بمونی بهتر از ازدواجه.

مردا اکثرا سرو گوششون میجنبه. جدا از این تحمل اقوام خودمون کم بود حالا اقوام شوهر هم اضافه میشه 😵‍💫

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
دیگه به جنم و عرضه طرف  معمولا مردایی که به کار میچسبن اهل خیانتم نیستن و معتادم  نمیشن

آره قبول دارم 👌🏻

پول خیلی مهمه

😂😂

آره ولی اولویت چیزای دگ ام هس

مهربونی ،پاکی اش،تحصیلاتش... البته پولم مهمه ها😐

😂😂 آره ولی اولویت چیزای دگ ام هس مهربونی ،پاکی اش،تحصیلاتش... البته پولم مهمه ها😐

اونا رو بعد پولش ببین

ولی پول نداشته باشه واقعا سخته اون زندگی

پیر میشی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨