2777
2789
عنوان

کاربر اوختی چی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 33 پست
منم تو فکرشم چی شد

تاپیک یکی مونده به اخر و بخون

داشت تو تامیک جدید میگفت که ترکید

شوهرش ازش خ استه با هم خوب بشن و ببرتش دکتر و همسرشم بره سرکار و بچسبن به زندگی.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیششد چی گفده بود

هیچی تا اینجای من موندم که شوهرش اودم بچشونو گذاشتن پیش مادر شوهرش رفته بودن ایرانمال یه رستوران بعد مرده گفته بود که اینطوری نمیشه ژنه هم گفته بود مگه تو راه حلی داری یا اینکه میگی ینی جدا شیم ... همین

همون بود که شوهرش از خونه انداخته بود بیرون تو راه پله یه شب مونده بود

اره واسه همون شب همسرش عداب وجدان گرفته و گفته دلم برات سوخت و وقتی فهمیدم به کسی چیزی نگفتی فهمیدم واقعا کسی و نداری که روش حساب کنیو.

خلاصه اشتی کردن خدا رو شکر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

رفتم بخونم اینم ترکوندن چقدر آدمایه احمقی تو سایت هست میشه خلاصشو بگی چی شد؟

شوهرش گفته بود پشیمونه و میخواد از نو شروع کنن.. قرار شده اوختی بره دکتر افسردگیش رو درمان کنن 

بعدم اگه قبول کنه برن مدتی خونه مادرشوهرش زندگی کنن چون صاحبخونه جوابشون کرده

بعد که یکم وضعشون بهتر شد دوباره مستقل بشن