2777
2789
عنوان

رلم🥺💔

514 بازدید | 25 پست

بچها خیلی باهام بد دهنی کرد فوش خانواده رو گرفت بهم با اینکه دوسش داشتم وابستش بودم خیلی چیزا بهم پیام داد 6ماهه رلیم من الان چیکار کنم دیوونه شدم اخه دفعه اولش هم نیس😭کمکم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همچین آدمی برات احترام قائل نیست. تربیت خودشو داره نشون میده.. جدا شو اولش سخته ولی برات خودش ...

خو من جدا میشم اون دوباره میاد التماس میکنه میگه دستته خودم نبود و از این حرفا

خو من جدا میشم اون دوباره میاد التماس میکنه میگه دستته خودم نبود و از این حرفا

اره منم جدا شده بودم دیشب مث چی التماس میکرد. منم برنگشتم تا امروز.. ولی بهتره خودتو دور کنی. التماس کنه چ فایده وقتی شخصیتت رو زیرپا میزاره؟ 

تروخدااااا کمکم کنین :(( با رلم دعوام شد سر اینکه هی بم شک میکنه باش قهر کردم بعد دیگ باهم قهریم بم میگه حقته تنهایی بکشیو این حرفا نمیدونم چ خاکی تو سرم کنممم از ی طرفم نمیتونم تایپیک بزنم چون یکی از فامیلامون تو نی نی سایته و همش دنبال اکانتمه

ن نمیتونم😭😭

ببین ب خوبی میتونم درکت کنم وقتی ب مادرم اولای رابطمون فحش داد خیلی ناراحت شدم کات کردیم  ولی نتونستم ولش کنم الانم ۲ ساله باهاشم و دیگ کلا نمیتونم ولش کنم راستی میشه کمکم کنی با رلم دعوام شده:(

ن نمیتونم😭😭

پس میخوای چیکار کنی به شنیدن فحشاش ادامه بدی؟

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤