2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا

92 بازدید | 7 پست

سلام شوهرم خیانت بهم میکنه خرجی بهم نمیداد چندبار خواستم جدابشم نشد الان وکیل گرفتم ک توافقی بدون مهریه و دوتا بچه هم بخشیدم ک طلاقم بده ولی پدرم اینا رازی نیستن بابام میخواد سکته کنه بخاطر بچها هربارخواستم طلاق بگیرم نشد نمیزارن بنظرتون چکارکنم اینم بگم ک شوهرم الانم دوست دختر داره وهوسبازه ولی خانوادم هی میگن برگرد چکارکنم یکشنبه وکالت طلاقم هست برم یاچی ؟پدرم میگه نرو بمون خونه ولی طلاق نگیر اصلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکارکنم آقام میگه بدون تکلیف بمون ولی طلاق نگیرمن ۲۴ سالمه

چه اقات بگه چه ننت بدون تکلیف که از اسمش مشخصه قشنگه؟ نمیگم طلاق بگیر یا هرچی میگم حرف پدرت اشتباهه اگه نمیخای برگردی کلا چرا طلاق نگیری خب

چه اقات بگه چه ننت بدون تکلیف که از اسمش مشخصه قشنگه؟ نمیگم طلاق بگیر یا هرچی میگم حرف پدرت اشتباهه ...

خب میخام همین کار کنم ولی پدرم نمیزاره😔میگه بچهات گناهدارن

خب پس برگرد بدون طلاق بشینی اونجا بگی چی منم همسن خودتم 

هووووف برم زلیلم بخدا نون نمیدم بخورم ن من ن بچهام اذیتم میکنه چون خودش دخترا دورش تو گوشش میخونن😔خداشاهده لباس اینا گدایی میکنم برا بچهام میرم پیش مراسم ها غذا میارم برا بچهام