2777
2789

والا همه حقوق هاشون عالیه

تنها کسی که بی کاره منم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۳ تومن  هیچی نمیمونه با تشکر فراوانو تازه از شوهرم پول میگیرم

برای خونه هم خرج میکنی عزیزم یا فقط برای خودت؟

پس انداز هم داری؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

برای خونه هم خرج میکنی عزیزم یا فقط برای خودت؟ پس انداز هم داری؟

فقط برای خودم خرج میکنم 

پس انداز تا پارسال طلاومیخریدم هرماه 

الان یک ریالی هم نمیمونه ..البته من وام زیاد دارم اونم یکجور پس اندازه 

بیشترش رو قسط میدم و خرج خونه می کنم 

اما برای خودم هم میمونه 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
15به بالا تا 20تومن ولی نمیتونم جمع کنم هر چیزی ک میبینم خوشم میاد میخرم .لباس زیاد میخرم 

حالا من برعکسم، مشکلم اینه که خسیسم ، پول توی حسابم برام لذت بخش تره، لباس هم میخرم، غذای خوب میخرم اما تا زمانی که احتیاج نداشته باشم خرج نمیکنم

حالا من برعکسم، مشکلم اینه که خسیسم ، پول توی حسابم برام لذت بخش تره، لباس هم میخرم، غذای خوب میخرم ...

تو خسیس نیستی پس .مدیریت میکنی و کار درستی انجام میدی آدمای خسیس حتی برای خورد و خوراکشون خرج نمیکنن چه برسه لباس

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

تو خسیس نیستی پس .مدیریت میکنی و کار درستی انجام میدیآدمای خسیس حای برای خورد و خوراکشون خرج نمیکنن ...

واقعاً، مرسی . آخه خواهرم  و دوستام خیلی خرج می‌کنند مدام بهم میگن تو خسیسی ، من سعی میکنم پس انداز کنم