2777
2789
عنوان

دلم سوخت براش انقد همه بهش توپیدن

477 بازدید | 12 پست

تو تاپیک اخرت نوشته بودی کسی دوسم نداره چرا همش بهم میپرین

تنهاییتو از دور حس کردم

میخواستم بگم تنها نیستی😊💖

@rohamir_love  

💖🕊

بابا این کاربر مشکل داست پشت سر هم تایپک میزد میرفتم نظر بدم میگفت چرا همش میایی😅

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم ها کامل نیستن هر کسی اینجا میاد واسه درد دل حق داره. و خب داره از مشکلاتش میگه نگفته که فرشته اس! به نظرم اونایی که بیمارگونه انتقاد و سرزنش می کنن و هیچ راه حلی هم ندارن و دلداری و امیدواری نمی دن ادم های ضعیفی هستن که تو دنیای واقعی و زندگی روزمره شون هم همینن یا مورد ظلم قرار می گیرن. یا به خاطر عقده هاشون جایی نقش ظالم رو بازی می کنن. مثل بعضی از مادر شوهر ها که تو زندگی خودشون بهشون ظلم شده الان واسه عروس ظالم شدن. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
نمدونم من احساس کردم خیلی تنهاست و تو بحران بلوغه 

دقیقا 

دورع بلوغ برا بعضیا خیلی سخت میگذرع من خودمم اینجوری بودم اولاش حالا بهش درخواست دادم ببینم قبول میکنه یا ن🥲

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆
بابا این کاربر مشکل داست پشت سر هم تایپک میزد میرفتم نظر بدم میگفت چرا همش میایی😅

🤣🤣🤣شونصد تا تاپیک زد قشنگ خون اوووورد

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)