2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هربار تو دلم میگم بخشیدم یهو چیزی ازشون یادم میاد که پشیمون میشم 

منم همینطور مثل شمام باید رو خودمون کار کنیم که بعد بخشش اصلا دیگه به این ادما فکرم نکنیم مگر خدا هروقت ما توبه میکنیم و دوباره مرتکب گناه میشیم میزنه تو سرمون دفعه قبلی رو؟ نه مام باید تلاش کنیم ببخشیم دیگرانو و از ذهنمون بیرونشون کنیم که خودمون راحت باشیم اسایش داشته باشیم

راست میگید 🥺منم میخوام ببخشم که راحتتر زندگی کنم

من نمیتونم ببخشم یه نفر رو،فقط سپردمش به خدا و دیگه ناراحت نیستم و بهش فکر نمی‌کنم ،نمیگم یادم نمیوفته به هر حال فراموشی که نگرفتم ولی هر وقت یادم میوفته یا دوباره ناراحتم می‌کنه میگم خدایا خودت شاهدی 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من نمیتونم ببخشم یه نفر رو،فقط سپردمش به خدا و دیگه ناراحت نیستم و بهش فکر نمی‌کنم ،نمیگم یادم نمیوف ...

من یهو شروع میکنم باخودم مرور میکنم کاراشو و میترسم که چیز بدی واسه طرف بخوام یهو یادم میاددادم دست خدا

من یهو شروع میکنم باخودم مرور میکنم کاراشو و میترسم که چیز بدی واسه طرف بخوام یهو یادم میاددادم دست ...

اصلا مرور نکن ،جز افسردگی و مریضی چیزی برات نمیمونه، اگه توکلمون به خدا درست باشه و اونو قاضی بدونیم و شاهد دیگه نباید غصه بخوریم وگرنه توکلمون کامل نیست

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ای کاش بتونم زودتر نجات پیداکنم

خدا به همچون کمک کنه بتونیم تحمل کنیم وصبر جمیل تا به وقتش