2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهى كه برات نى نى هاى سالم بشن

انشالله خیلیی نگرانم اخه دوتا ای وی اف ناموفق هم داشتم همش فکر و خیال میکنم😭😭سپردم بخدا گفتم هر چی خودت صلاح میدونی انشالله به حق این شب عزیز حاجت دلم با صلاح خدا یکی باشه😭😭😭😭

توکلت الله 
من دهنده تخمک بودم گیرنده من حدود سی تا تخمک ازم برد خیلییی دلم میخواس بدونم چنتاش جنین شده ولی نمید ...

سى تخمك تو يه دوره؟ چندتا فوليكول داشتى؟

اينكه نميخواسته با شما ارتباطى داشته باشه به نظرم طبيعيه

به مفعه جفتتونه

۶ تاشو توی ۳ مرحله انتقال دادم‌که هیچ کدوم‌به نتیجه نرسید و طبیعی باردار شدم

ای جووونم خدا برات حفظش کنه  الان به دنیا اومده یا تو مراحل بارداری هستی عزیزم😍😍

توکلت الله 
انشالله خیلیی نگرانم اخه دوتا ای وی اف ناموفق هم داشتم همش فکر و خیال میکنم😭😭سپردم بخدا گفتم هر چی ...

منم هفته بعد تعداد جنين هامو ميفهمم

هفت تا تخمك داشتم

منم خيلى نگرانم

الهى به حق همين شب جفتمون نتيجه ى خوب بگيريم و مادر شيم

چقدر جالب خدا خواست طبيعى بشى الهى شكر

من ایمنیم بالا بود .اینو به دکترم میگفتم جدی نمیگرفت.اونو پیگیری و درمان کردم و با اولین اقدام بار دار شدم.البته به لطف خدا.

من ۳ بار آنتقال جنین داشتم .دوبار ای یو ای.و دو بار  سقط با بارداری طبیعی.

شما هم قبل از انتقال حتما ازمایش ایمنی بدین.واقعا سخته تکرار این مراحل