2777
2789

تقریبا ۲ سال میشه که کات کردیم ؛هرکی اومد سر راهم باعث شد بیشتر دلم واسه اون تنگ بشه .....

کلا رابطمون خیلی بد تموم شد حتی بلاکم کردیم همو

خیلی وقته ازش خبر ندارم ولی هرکی میاد سر راهم میفهمم چقدر رابطم با اون‌ قشنگ تر بود حالم بهتر بود 

به نظرتون کار درستیه تولدش رو تبریک بگم ؟

دیگه صدرصد اون کس دیگه ای تو زندگیشه رابطه اس که تموم شده و از روش خیلی وقته گذشته دوباره مثل اول نمیشه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه تموم شده تبریک نگو 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
دیگه صدرصد اون کس دیگه ای تو زندگیشه رابطه اس که تموم شده و از روش خیلی وقته گذشته دوباره مثل اول نم ...

اره از همینم میترسم مثل قبل نشه اون رابطه حتی اگه درست بشه بینمون چون حرمتی بینمون نموند 

ولی قلبم پیشش موند

نه دیگه تموم شده تبریک نگو 

چی کار کنم  حتی وارد یه رابطه شدم طرف آدم خوبیه ولی اصلا مثل اون ظاهر و اخلاقش به دلم نیست 

انگار خدا تک تک آپشن هایی که بهش داده بود از من نظر گرفته بود 

بعد اونم آدم اومد سر راهم اصن نتونستم کسیو وارد قلبم کنم 

فکر میکنی، یه آدم مناسب دیگه بیاد سر راهت فراموش کردی، اگر نکردی پس آدم مناسب نبوده پیشت. مطمئن باش

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
اره از همینم میترسم مثل قبل نشه اون رابطه حتی اگه درست بشه بینمون چون حرمتی بینمون نموند  ولی ...

درست نمیشه چون خودم تجربشو داشتم  

سعی کن از ذهنت و قلبت دورش کنی

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم