2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44774 بازدید | 142 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شمارو نمیدونم

اما برای خودم نظرم اینه اول وسایل ضروری رو میگیرم

بعد وسایل فرعی رو خورد خورد میگیرم

مثلا سرویس تخت ، کمد ، میز نهار خوری ، هواپز ، بخار پز ، آرام پز ، سرخ کن ، ماکرو فر ، قهوه ساز و.... اینها واجب نیستند از نظر من

اول وسایل ضروری مثل سرویس قابلمه فرش یخچال گاز لباسشویی تلویزیون مبل و.. بعد فرعی ها

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

کتری برقی

ماکرویو یا اون توستر

خردکن یا غذاساز

گوشتکوب تک

همزن برای کیک

پلوپز

زودپز

برای من خیلی کاربردی

چرخ گوشت و چرخ خیاطی استفاده نکردم

جارو عصایی رو پشیمونم جرا نخریدم برای جارو کردن هر روز زیر میز نهار خوری خیلی کاربردیه

سرخکن نخریدم و نیازی نشده

اتو پرسی اصلااااااااا به درد نمیخوره من ۶ ساله ازدواج کردم اون موقع مد بود خریدم انقد نتونستم باهاش کار کنم رفتم از این اتو دستی ها خریدم

اگر مهمون خیلی میرینو میاییین ما که اینجوری هستیم سرویس چینی خیلی به درد میخوره من خریدم ۱۸ نفره بود احمق بودم ۲۴ نفره باید برمیداشتم خیلی خاصه الان دیگه پیدا نمیشه

یه مدل قاشق مهمون خریدم یه مدل دم دستی برای همین قاشق مهمونا خیلی تر تمیز مونده

یه ست سبد و لگن استیل بخری دیگه پلاستیک نمیخوای اینا خیلی با دوام و بدرد بخور هستن

من بجای کتری برقی سماور برقی خریدم خیلی به دردم میخوره خوشگل هم هست ولی تا الان سماور گازی رو از کارتن در نیاووردم

من از طرف خودم میگم وسایل برقی زیاد به دردم نمیخوره هراز گاهی ابمیوه گیر و سرخ کن رو استفاده میکنم

میوه خشک و غذا ساز چند کاره چنتا دم و دستگاه دیگه به دردم نمیخوره اصلا یه بارم استفاده نکردم

یخچالتو بزرگ بگیر

لباسشویی هم بالا ۹ بگیر بچه که اومد لباسشویی کویچک به درد نمیخوره بوفه از مد افتاده نخر

تا بخوای خونه استکان و قندون لازم داره

بخوای بخری از هر مدل سه دست بگیر ۱ دست و ۲ دست به درد نمیخوره

استکان دارم چون دو دسته خیلی اوقات نمیشه استفاده کرد اندازشونم نه خیلی بزرگ باشه نه خیلی کوچیک

برخلاف بقیه جارو شارژی اصلا به دردم نخورد

قابلمه گرانیت نخر چون زود گرانیتش میره بعد هی غذا میچسبه به قابلمه

تفلون بخر دو دست بخر بهترینش بخر حواست باشه حتما دسته نسوز باشه دسته سوختی بوی بدی میده

میز بار خریده بودم به جز دکر به درد نمیخوره بعدش متوجه میشی کلا جا تنگ کرده

یه ست سرویس همه چیشو کریستال خریدم که خیلی به دردم میخوره

۳ دست پارچ لیوان خریده بودم که لیواناش خیلی استفاده شده ولی پارچ نه

کارد چنگال جدا هم باید بگیری چون برای سرویس رو استفاده کنی زود خراب میشن از جذابیت میوفته

فر گاز خریدم خیلی به دردم میخوره ولی ماکروویو هم دوس داشتم تا الان موفق به خریدش نشدم 😅

اینکه مبل با کیفیت بخری خیلی مهمه چون زیاد توچشمه اگه زود خراب بشه

میگن چیزی که اوورده بود از اول خوب نبود

زیاد ریزه میزه نخر چیزی بخر تو چشم باشه

پاسماوری هم لازم میشه

یه ست کلا جا حبوباتی بخر نسبت به دمای شهرتون برای من فلز بود خونه که گرم میشد میدیدم کلا بید انداخته الان کلا مجبورم تو یخچال نگه دارم