2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44774 بازدید | 142 پست
سمت ما رسمه  داماد هفت الی هشت تیکه میخره  ماشین لباسشویی یخچال فریزر اجاق گاز دو تخت ...

ما مشهدیم این رسمو داریم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
هفته آینده نی نیم میاد قول میدم سر زایمانم مخصوص دعات کنم بهترین مرد سر راهت قرار بگیره

مچکر نازنین 🌹

به سلامتی 

انشااله قدمش خیر و برکت باشه 👼

و زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه 

خیییییییییلی محتاجم به دعا 💔💔💔😭😭😭😭😭

گیییسووو و 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گوشتکوب برقی و چای ساز هرروز استفاده میکنم با گوشت کوب برقی شیر موز و ... برا دخترم درست میکنم

شاید من در اینده نی نی دار شم استفاده کنم... الان کل برقی هام استفاده نشده..جز جاروبرقی... یخچال... لباسشویی... ظرفشویی... ۳کاره

خرده ریز زیاد نخر واقعا کلافت میکنه ... توی وسایل برقی گوشتکوب برقی حتما بخر من هرروز استفاده میکنم ...

سلام عزیزم آب مرکبات گیر چه مارکی بگیرم دسینی یا یورولوکس یا نیولند؟؟ کدوم قدرت بهتری داره؟

الکی ۱۰ تا از هر چیزی نخر، و اینکه ببین کلا لوازم برقی چیا مورد استفاده بیشتر فقط اونو بخر الکی کلی چیزای اضافی نخر.بعدم سیاست داشته باش همه چی تمام کمال نخر که به خانواده آت فشار بیاد... 

اگر راه دور نیستی زیاد رختخواب مهمون آماده نکن ،وسایلتو با توجه به متراژ و مدل خونت انتخاب کن مثلا م ...

قربونت مرسی

اره نظرم رو چرخ خیاطی اینه ک نخرم چون استفاده نمیشه زیاد

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
مام مشدیم

😍😍

همسر من مشهدی نبود فقط یخچال و تی وی خرید 

ولی داداشم هفت تیکه رو خریده

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊