2777
2789
عنوان

همتون بیاید ، هرکسی هرچیزی راجبم حس میکنه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چی جس میکنی

موهات تا ارنجت هست هم پشت سیاه موج دار

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️
موهات تا ارنجت هست هم پشت سیاه موج دار

نوچ 🥲

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
ناراحت و اینکه زیاد حرفاتو به کسی نمیگی چون هیچکس اونجوری ک بخوای نمیتونه برات کاری کنه ولی خودت به ...

اره :) 

دلم یکیو میخواد همیقا درکم کنه و جوری مراقبم باشه که حس کنم قشنگگگگ بیشتر از خودم حواسش بهم هست ‌..

در آغوشِ خدا {🤍}
اره :)  دلم یکیو میخواد همیقا درکم کنه و جوری مراقبم باشه که حس کنم قشنگگگگ بیشتر از خود ...

اره شاید به هرکی حرفتو بگی گوش کنه ولی خیلیا نمیتونن درکت کنن هنوز کسی ک از عماق وجود درکت کنه رو پیدا نکردی ک بتونی همه حرفاتو بهش بزنی