2777
2789
عنوان

مامانا نی نی و کجا می خوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 44 پست
دراز کشیده بهش شیر می دادی ؟ خطرناک نیس

نه اینجوری راحت تر شیر میخوره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم به اصرار شوهرم جدا کردم وگرنه من سختمه عادت کردم کنارم باشه الان یه هفتس انگار یه چیزی گم کردم ...

بزار جدا بخوابه تا برای مدرسه رفتن اماده بشه یکم حس استقلال پیدا می کنه وابستگیش هم کمتر می شه

چند تا توصیه 

گهواره برای تایم روز تا۶ماهگی خیلی به کارت میاد 

من گهواره تاشو میلاد گرفتم بعد ۶ماهگیم راحت توی ساکش جمعش کردم 

شبا اصلا توی گهواره نخابون چون عادت میکنن ب تکون گهواره و بعد۶ماهگی چون غلت میخورن نمیتونن توی گهواره بخابن و دهنتو سرویس میکنن 

من تا۶ ماهگی که زیاد تکون نمیخورد پیش خودم خابوندم ولی بعدش بخاطر تکوناش بایذ جاشو جدا کرد

نه برندش و نمی گم منظورم تخت کنار مادر گرفتی یا تخت کودک یا تخت کودک نوجوان

هم تخت کنار مادر هم تخت دومنظوره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مرسی عزیزم برم بزنم نت ببینم چ شکلیه 

ببین تک رنگه این مدل بری سیسمونی فروشی مارکای دیگه طرح خرس و ...گیرت میاد دوستم طرح خرص از ی برند دیگه برا بچش گرفته بود 

ولی میلاد اصله میزان ثابت بودنش و تکون نخوردنش رو زمین از برندای دیگه بهتره

راستش هم من هم همسرم هیکلی هستیم ولی تختمون از دو طرف حفاظ داشت بچه رو میچسبوندم ب طرف همسرم میچسبید ...

خدا حفظتون کنه خوشبخت بشید انشالله ما واسه یکی دو ساعت ظهر شاید بتونیم سه نفره بخوابیم والا شب بنظرم کلافه بشم چون اینجوری اصلا نمی شه تکون خورد 

خدا حفظتون کنه خوشبخت بشید انشالله ما واسه یکی دو ساعت ظهر شاید بتونیم سه نفره بخوابیم والا شب بنظرم ...

قربونت عزیزم همچنین 

اره خب یکم سخته ولی برای شیردهی راحت تری البته من بوه اولم کامل شیر خشکی بوذ و دومی فقط ۴ماه شیر دادم 

اون۴ماه خیلی راحت بودم کنارم میخابید 

اینم بگم اگه از اول تخت داشتن با توجه ب شیر خشکی بودنشون از روز اول تو تخت خوذشون میخابوندم ولی برای شیر مادر باید پیشتون باشه بچه چون داعم شیر میخاد و نمیشه هی جابجاش کرد

قربونت عزیزم همچنین  اره خب یکم سخته ولی برای شیردهی راحت تری البته من بوه اولم کامل شیر خشکی ...

همون احتمالا تختش و سفارش بدم بسازن اندازه ارتفاع تخت خودم بچسبونمش تخت خودم بیدار بشه راحت شیر می دم 

بله این گذینه خیلی خوبیه  انشالله بسلامتی دنیا بیاد فسقلی

ممنون عزیزم راستی تاپیک بغلی دیدم می گی نی نی می خواد دندون دربیاره اذیته تو اینستا نشون می داد یه پارچه تمیز و خیس کرد گذاشت فریزر یخ زد بعد داد به بچه تا به دندوناش بکشه واسه تسکین دردش خوبه 

از کدوم تخت ها

تخت ساده تخت یک نفره گرفتم که الانم داره میتونه استفاده کنه از همون اول تخت بزرگ بگیر بچه ها زود بزرگ میشن همش باید عوض کنی 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz