2777
2789
عنوان

مامانا نی نی و کجا می خوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 44 پست

عزیزم من تا ۶ ماهگی روزا توی گهواره شبا رو تختمون پیش خودم ۶ماهگی ب بعد تخت نوزاد نوجوان گرفتم پیش تخت خودمون گذاشتم الان که پسرم ۲سالو ۸ماهشه تو اتاق خودش رو زمین حا میندازم ۲ماهه جدا شده و ۲ماهه داداش۹ ماهش رو تخت پسرم میخابع انشالله اینم بزرگتر شه دوتا تخت براشون بگیرم تو اناق خودشون بخابن. 

تخت نوزاد نوجوان بگیز حفاظشو بردار بچسبونش ب تخت خودتون اون سمتشو مثل تخت کنار مادر میشع

یه دفعه تخت یک نفره بگیر بعد بقل تخت رو بگو محافظ بزارن ولی متحرک باشه 

اره فکر خوبیه تخت کودک نوجوان کمد روش برداشته بشه مثل تخت یه نفره می شه فقط باید بگم محافظ متحرک بزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیر نبود واسه جدا کردنش؟    

الانم به اصرار شوهرم جدا کردم وگرنه من سختمه عادت کردم کنارم باشه الان یه هفتس انگار یه چیزی گم کردم شبا نیست پیشم همش خاب و بیدارم تا صب ده بار میرم سر بهش میزنم 

از کدوما خریدی؟

ایرانیه. یادم نیست.. اولش v داره

قیافه داره اما بدنه اش ضعیفه. بالاخره هرجی پول بدی آش میخوری!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تاحالا امتحان کردی ببینی تختش و اگه کنار تخت خودت بزاری بد می شه یا نه

من نمیتونم رو تخت بخوابیم تختمو خیلی وقته فروختم

یه تشک دو نفره با پنبه دارم با شوهرم میخوابیم روش.تشک پسرمم کنارمه 

اون ۶ ماه اول سه تایی روتخت جا می شدید

راستش هم من هم همسرم هیکلی هستیم ولی تختمون از دو طرف حفاظ داشت بچه رو میچسبوندم ب طرف همسرم میچسبید طرف دیگه خودمم وسط میخابیدم 

مشکل خاصی نداشتیم چون حفاظ داشت راحت بچه رو میچسبوندم کنار تخت 

خودم ۸۲کیلو و همسرم ۹۰حیلو با قد ۱۷۰و۱۸۵

گفتم ابعادمونو حدث بزنی

والا راستش بخاطر هزینش وهم اینکه یکسال بیشتر استفاده نمی شه احتمالا گهواره هم نخرم چون بعدا نمی دونم ...

ن گهواره خوبه تا میشه قشنگ فضا اشغال نمیکنع میتونی بهش نخ وصل کتی هر جا خوابیدی تکونش بدی ارزون قیمتشو بگیر گهواره خیلی از تخت بهتره

اوخی گوگولی رو زمین بخوابید یه بالشتی چیزی بذار وسط نری روش اوخی😗😘

اخه زایمانم پاییز زمین سرده فکر کنم رو تخت بخوابیم بهتر باشه بعد دوستم ندارم شوهرم جای خوابش و عوض کنه منو نی نی تنها بخوابیم