2777
2789
عنوان

پسرکوچولوی من😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشکی بود. ؟

ن خیر سرم شیر خودمودادم ای کاش شیرخشک میدادم خودم شیرخشک خوردم سالم و عالی پسرو شوهرم شیر مادرخوردن داغون و ضعیف و همیشه مریض

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

مامانااا میاید تاپیک اخر مننن اینجا جمعید گفتم بگم

استارتر ایشالا پسر کوچولوتونم خوب بشه🥺 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نوزاد ۲۸روزه منم گرفته نفسش اصلا درنمیومد بمیرم براش همش بخاطر رفت آمد ۲۸روزمه هروز ی لشکر میاد دیدنم  اومدم خونه مامانم بازم ولکن نیستن 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
وااااای دختر منم مریضه.  بخدا خسته شدم دیگه... بریدم دیگه.  ده روز پیش زیر سرم و آمپول ب ...

پسر منم دلشو نشون میده شاید درد داره دلش ک غذاهم نمیخوره خستم این بچه انقد مریض میشه داغونم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
دختر منم بدجور مریض شده. همبن الان از سرفه زیاد دمر افتاده.. نمیتونخ بخوابه😣

یه پمادی هست به اسم ویکس،بزنی رو گلو و سینش سرفش کامل قطع میشه.بچه های منم همین دوهفته پیش مریض شدن شبا با این پماد میخوابیدن فقط

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

مایعات زیاد بده بهش تا بشوره ببره سوپ درس کن ابلیمو بزن بده بخوره پسر من یه هفته کااامل اسهاااال استفراغ جوری که دکتر گف اگه همینجوری پیش بره باید ببری بستری کنی ولی تو خونه خودم انقد ابکی بهش دادم و داروهاشو سرورتون میدادم خوب شد غذا نمیخورد که فقط با ابمیوه زنده بود بزور خیلی سخته😔

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
ن خیر سرم شیر خودمودادم ای کاش شیرخشک میدادم خودم شیرخشک خوردم سالم و عالی پسرو شوهرم شیر مادرخوردن ...

اشکال نداره عزیزم مرتب ویتامین بده تا سیستم ایمنیش قوی بشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم میگذره خدا قوت پسر منم چند ماه هر دو هفته تب و مریضی داشت درک میکنم 

تو مریضی نباید بهش زینک و مولتی ویتامین و آهن بدی 

فقط داروها شو بده تب رو کنترل کن و آب سیب 

چیزای سنگین و گوشت ها رو هم نده فقط سوپ رقیق 

خوب میشه ان شاالله